Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2700 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Różne
!!!!!!DAM ZAROBIC DOSYC POKAZNA SUME !!!!!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "!!!!!!DAM ZAROBIC DOSYC POKAZNA SUME !!!!!!"   

MINIEK17
 Wysłana - 10 wrzesień 2003 19:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

JA NAPRAWDE NEI ZARTUJE Z TA KASA !!!!
Jezeli ktos napisze przesle mi to co napisal ja zobacze czy pasi to wtedy poda mi na maila swoj numer konta bankowego a ja wplace USTALONA Z DANA OSOBA KWOTE ZA TO ZADANKO !!
Jestem przygotowany na kilka dziesia zlotych aby wyslac ale naprawde pasuje mi miec chocby te 2 zadania pierwsze !!

Zalozylem juz jeden POST ale nitk sie nei zainteresowal !!
Naprawde dam zarobic kazdemu kto zeche mi pomoc w napisaniu tych 3zadan
Tematy sa nastepujace:
1.Wytwarzanie,przesyłanie, rozdział i przetwarzanie energii elektrycznej.
26.09.03

2. Budowa i eksploatacja urządzeń elektrycznych powszechnego użytku, instalacji elektrycznych w budynkach mieszkalnych (przyłącze, złącze, wewnętrzna linia zasilająca,zabezbieczenia przeciążeniowei zwarciowe, źródła światła, układanie przewodów, osprzęt instalacyjny).
03.10.03

3. Bezpieczeństwo i higiena pracy:
-zagrożenia związane z prądem elektrycznym(porażenie prądem, skutki bezpośrednie i pośrednie, pożary)
-czynniki wpływające na stopień zagrożenia porażeniem prądem elektrycznym
-systemy ochrony przeciwpożarowej
-metody ratowania porażonych prądem
24.10.03

Napisalem pod kazdym zadaniem daty w ktore musze odniesc dana prace.
Jest to przemiot zwany "Elektronika Elektrotechnika i Automatyka" jest w tym duzo fizyki wiec blagam kazdego co moze o pomoc.
Pasuje tak aby kazde wypracowanie bylo nie wiecej jak jedna kartka A4 czyli dwie strony napewno nie wiecej ale jezeli bedzie LATWE i bedzie mozna wiecej napisac BEZ ZADNEGO PROBLEMU TO BARDZO BYM PROSIL.

Naprawde blaga mwas wszystkich o napisanie mi 1 lub 2 lub 3 zadania. Najlepiej by bylo ja kby ktos sie podjal np: wszystkich albo np: tylko 2 pierwszych bylo by cod miod.

BLAGA MWSZYSTKICH CO UMIEJA TAKIE GOWNA PISAC !!

....:::: WWW.PAJACYK.PL - "NIECH KAZDE KLIKNIECIE NAPELNI ZALADEK DZIECKA" ::::....
....:::: Darowanie zycia pokonanemu, to zaszczyt dla zwyciezcy ::::....

Ss
 Wysłana - 20 wrzesień 2003 00:00      [zgłoszenie naruszenia]

A nie masz jakiejś książki skąd to możesz zerżnąć? Jełśi już chcesz płącić to zerknij na stronki w necie gdzie oferują prace dyplomowe za kasę. Niech ci napiszą tylko tekst.

--------------------
Zrób SE to sam

dziadzio
 Wysłana - 30 wrzesień 2003 12:05       [zgłoszenie naruszenia]

ja akurat już dawno skończyłem szkołe elektryczną i wiem że to wszystko znajdziesz w ksążce pt: Podstawy elektrotechniki (taka cała czerwona książeczka)! (autora nie pamiętam) , ale tam wszystko jest napisane , a jak coś to autora zapodam jak sprawdze ! :]
A napewno jest wszystko i to z ciekawymi (w miarę dobrze opisanymi) grafami :] w książce pt: Poradnik Elektryka ! (też czerwona książka z tej samej serii co poprzednia :])! Takie książki łatwo znaleźć w antykwariatach .

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

!!!!!!DAM ZAROBIC DOSYC POKAZNA SUME !!!!!!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL