Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 714 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
<<<<<<<<KARTA SIM>>>>> 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "<<<<<<<<KARTA SIM>>>>>"   

kppk
 Wysłana - 7 sierpień 2003 19:32        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam!
nie wiedziałem że macie swoje forum:)
bardzo sie cieszę
otóż mam "mały" problem juz od dłuższego czasu-mam nokie 3510 i jestem w simplusie. Jak wiadomo w sim+ kwota pojawia sie na wyswietlaczu itd >>kiedy dzwonie do kogos to po kilku sekundach "zżera" mi konto do zera i nie moge zadzwonić, ani wysłać sms`a. musze zadzwonić z domowego lub z kom kumpla do obsługi klienta i poprosić o przysłanie sms`a z aktualizacją mojego konta...pani z biura powierdziaąła mi że to wina softu(versja softu 3.36 ,25-07-02)jednak mój kumpel równiez jest w simplusie i mógł rozmawiać ze swojej karty na moim telefonie ile chciał itd...
nie jestem zarejestrowany to nie moge za dużo im tam krzyczec bo nie mam praw
w nokii 3310 miałem tez problem z ta kartą pojawiał sie komunikat włóż karte sim lub nieprawidłowa karta sim itd... co byście mi poradzili??od czego to sie wszystko kaszani itd
>>>>mam w ogóle zamiar przejść na idee pop bo nie wysyłaja smsów z kontem (które zostają na simie) nie wiem czy mi sie opłaca przechodzić z simplusa
wiem że może pisze wam tak amatorsko ale pewnie zrozumiecie o co mi chodzi
pomocy!!!!

KOBE22
 Wysłana - 7 sierpień 2003 21:23      [zgłoszenie naruszenia]

moze byc to przyczyna tego ze masz stara karte , te stare chodzily jeszcze na innych napieciach , tak w ogole to pomimo tego ze nie jestes zarejestrowany mozesz prosic ich o rozwiazanie sprawy. Soft raczej nie ma na to wplywu chyba ze ktos grzebal przy aparacie.

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -

kppk
 Wysłana - 7 sierpień 2003 23:24       [zgłoszenie naruszenia]

całkiem możliwe bo jest to karta Mega 2 numer zaczyna sie 605...
dzieki za odpoweidz sog leci

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

<<<<<<<<KARTA SIM>>>>>

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL