Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 669 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Ładowarki - w czym rzecz ?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Ładowarki - w czym rzecz ??"   

DeeJaaVuu
 Wysłana - 5 kwiecień 2005 22:07        | zgłoś naruszenie regulaminu

Zastanawia mnie kilka spraw. Mam zamiar zakupić ładowarke samochodową do nokii 6600 i zastanawiam się
1. jaka jest roznica, oprocz oczywiscie roznicy cenowej, miedyz ladowarka lch-9 i lch-12 a poprzedniimi modelami ?? czy chodzi tylko o czas ładowania bateri ?? ale czy szybsze ładowanie nie skraca znacznie jej żywotnosci ??
2. Czy warto lepiej zainwestowac w oryginalna ladowarke czy taka forevera ?? slyszalem kiedys ze takie tansze ladowarki daja czasami za duze napiecie co moze powodowac zniszczenie telefonu

Dosiek
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 11:04      [zgłoszenie naruszenia]

Obie czyli LCH9 i LCH12 będą ładować 6600, ale LCH12 może nie ładować starszych modeli jak np. 5110 itp. Według mnie warto kupić oryginał, nieoryginalne ładowarki mają zazwyczaj identyczny parametry ładowania niezależnie od tego czy kupisz ładowarkę do Nokii, Siemensa, Ericssona... różnią się tylko złączami. Z drugiej strony ładowaniem steruje sam telefon więc jeśli nie będzie mu pasowało napięcie czy prąd ładowania wywali Ci zazwyczaj odpowiedni komunikat i przerwie ładowanie.

KOBE22
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 12:55       [zgłoszenie naruszenia]

ile Cie wyniesie ta oryg. ladowarka? duzej roznicy nie odczujesz... jesli chodzi o forevera to no comments , super przereklamowana firma

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ładowarki - w czym rzecz ??

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL