Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1381 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Śmietnik
B&W Nautilus 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "B&W Nautilus"   

Uriel
 Wysłana - 6 styczeń 2006 23:06       

Przeniesiona przez Arnold_S. z działu 'Audio'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam serdecznie - to mój pierwszy post na Forum Elektronika. Chciałbym zasięgnąć informacji nt. Bowersów 805 Signature - a mianowicie o i ch dostepności w Polsce. Nie dawniej jak kilka miesięcy temu linia została odnowiona - nie oferuje sie już modelu Signature oraz brakuje w nich (może to zabrzmi dziecinnie) tego pieknego finishu jak na załączonych zdjęciach.

W niedalekiej przyszłości chciałbym to połączyć ze wzmacniaczem stereo lub amplitunerem Denona AVR 3805 w celu późniejszej rozbudowy o system 5.1. Zakładam, że do tej klasy głośników podstawkowych potrzeba czegoś bardziej wysublimowanego niż Denon. Może końcówka Krell'a ? Do tego sub B&W z serii 700.

Myślałem o podłączeniu tego do komputera PC przez kartę X-Fi Elite PRO.

Czy taki zestaw stereo to przerost formy nad treścią? Muzyka HDDVD/Blue Ray - niedaleka przyszłość.

Jeśli chodzi o 5.1 na chwilę obecną to pewnie zostałbym przy ZZ 5500THX Za drogo by ta impreza kosztowała - jesli chodzi o komp. 4x 805 + centr. + sub

Pozdrawiam.

Uriel
 Wysłana - 6 styczeń 2006 23:07      [zgłoszenie naruszenia]

germanski
 Wysłana - 6 styczeń 2006 23:27      [zgłoszenie naruszenia]

chcesz wydawac kilka dziesiat tysiecy na glosniki ??

gdzie pracujesz

wlasnie tez gdzies czytalem ze dvd zostanie zastapione przez Blue Ray kurde ciekaw jestem oby nie za szybko :)

Zmieniony przez - germanski w dniu 2006-01-06 23:30:16

Uriel
 Wysłana - 7 styczeń 2006 00:24      
 Usunięta przez DjDamian za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

B&W Nautilus

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL