| Autor |
"Blokowanie numeru" |
|
|
master266
|
|
Wysłana - 5 czerwiec 2006 21:54 | zgłoś naruszenie regulaminu
Czy w siemensie c65 jest możliwość blokowania niechcianego numeru który do mnie dzwoni. Chodzi o to że ciągle puszcza mi sygnałki jakiś nieznajomy numer (tak gdzieś co 5 min w godz. 0:40, 23:30) a to jest denerwujące. i czy mogę jakoś zablokować ten numer żeby mi nie dzwonił? jak tak to jak to zrobić? Bo np. w sagemie MYX 5-2v jest takie coś jak czarna lista i tam się daje jakiś numer który chce się zablokować. Czy w siemensie c65 da się podobnie?
| |
|
 |
|
|
|
Bonci
|
|
Obawiam się, że raczej niema takiej możliwości. Możesz blokować połączenia przychodzące ale wszystkie. Niewiem jak to jest w sie C65 ale może da się ustawić odbiór rozmowy od razu w momencie przychodzenia połączenia. Jeśli nie to pozostaje Ci wyłączenie telefonu na noc, może wyciszenie dzwonków, ewentualnie zmiana numeru... |
 |
|
|
|
NUCEK
|
|
ja mam inny pomysl,jesli jest to nr z plusa,to mozna mu ustawic,ze bede mu przychodzily co minute smsy w nocy.w miescie plusa jest mozliwosc ustawienia wyslania smsa na konkretna date i godzine. |
 |
|
|
|
master266
|
|
a ja bym płacił za te sms? ale narzie i tak się uspokoił więc trochę mam spokoju. kiedyś do mojego kumpla też się taki przyczepił i wydzwaniał.
Zmieniony przez - master266 w dniu 2006-06-06 11:51:52 |
 |
|
|
|
erminho
|
|
z tego, co sie orientuje dla plusowiczow bramka sms na miastoplusa jest darmowa, ale tylko do uzytkownikow +.. |
Specjalista -
 |
|
|
|
NUCEK
|
|
tak do uzytkownikow plusa jest free,ale jak ktos ma kilka kont,tak jak ja kolo 10
jak bys chcial to moge ci sprzedac jedno konto do miasta plusa za 5zl. |
 |
|
|
|
master266
|
|
ale jak ustawić i gdzie żeby te sms przychodziły mu? |
 |
|
|