[onet.allegro.pl/show_item.php?item=18146373]
Przedmiotem aukcji jest doładowanie na kwotę 50 Erajednostek poprzez usługę Bonus Tak Tak. Polega ona na tym, że po jej aktywowaniu za każde 10 minut przychodzącej rozmowy spoza sieci Era otrzymujesz doładowanie równe 1 Erajednostce. Maksymalna kwota, jaką można doładować swoje konto wynosi 50 Erajednostek/miesiąc. Każda Erajednostka = 1 minuta połączenia w sieci Era lub do sieci stacjonarnych = 4 SMSy do sieci Era. Więcej informacji na temat tej usługi znajdziesz tu.
Moja rola polega na tym, że dzwonię do Ciebie i łączę Cię z wybranym numerem (może nawet być zagraniczny). Utrzymujesz połączenie przez co najmniej 500 minut (około 8 i pół godziny), aby uzyskać pełne doładowanie. Nie obawiaj się o koszty połączenia. Ty na pewno nie będziesz nimi obciążony, ani drugi numer, który podasz. Tym drugim numerem może być również inny numer w systemie Tak Tak dzięki czemu zyskujesz (zyskujecie) dodatkowe doładowanie w tej samej cenie (czyli tytułowe 100 minut lub 400 smsów). Nie obawiaj się również o legalność tej transakcji. Mam po prostu pewne możliwości i je wykorzystuję :).
Co do terminów realizacji, to jest to możliwe wyłącznie w dni powszednie w godzinach od 8 do 16. Również kontakt ze mną wyłącznie w tych samych godzinach pod nr tel. 0 607 445 974. Ewentualnie mail.
Jak realizujemy transakcję:
"kupujesz" przedmiot,
wysyłasz mailem numer, który chcesz doładować oraz termin jaki Ci pasuje (patrz wyżej), dla mojej szybszej reakcji możesz mi wysłac SMS-a na powyższy numer, bo na konto to różnie zaglądam,
dzwonię do Ciebie i jeżeli masz "wspólnika" to łączę Cię z podanym numerem,
podłączasz (podłączacie) telefon pod ładowarkę i albo sobie gadacie, albo po prostu kładziecie telefony w miejscu, gdzie jest najlepszy zasięg,
jeżeli zdarzy się, że połączenie się przerwie, a zdarza się to, gdy macie słabe zasięgi lub baterie, to puszczasz sygnał na ww. nr telefonu i powtarzamy operację do skutku,
wystawiasz komentarz,
wpłacasz kasę na konto (mBank), którego numer otrzymasz w mailu automatycznie wysyłanym przez Allegro po kupieniu przedmiotu,
jeżeli jesteś zadowolony(a) z transakcji, to przekazujesz informację znajomym :)
Jeżeli pasują Ci te warunki to kupuj. Niczym nie ryzykujesz, bo płacisz dopiero po doładowaniu. Nie musisz wypełniać żadych formularzy, a cała operacja powinna się zakończyć w jeden dzień.
Pozdrowienia i życzę wielu doładowań! :)
P.S.:Może to nie wynika z powyższego opisu, wobec tego wiadomości uzupełniające:
Aby to wszystko zadziałało trzeba mieć oczywiście aktywną usługę Bonus Tak Tak
Jeżeli numerem, z którym Cię połączę będzie również drugi numer w systemie Tak Tak, to na każdym z nich będzie rozmowa przychodząca i będzie się odbywał proces doładowania konta.
Co do godzin, w których jestem uchwytny - oznaczają one, że w tych godzinach może być zainicjowane połączenie, a trwać może dowolnie długo. Nie tylko do 16. Mogę połączyć o 16 i jeżeli wszystko będzie w porządku, to może trwać ile tylko chcesz :)
Zgodnie z regulaminem usługi, w dniu w którym ma być doładowane konto muszą być aktywne rozmowy wychodzące i oczywiście dodatni stan konta.
--------------------------------------
Wiecie co nawet bym spróbował ale co o tym myślicie?? Wsumie nic sie nie traci bo płaci sie dopiero po "doładowaniu bonusa". Kurde musze kogoś namówić kto ma taktak i sobie obaj doładujemy a zaplata podzielimy na pół:D wsumie jak by nie było za 10zł i troche prądu można mieć 50min
Pozdrówka
|