Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 660 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Co z tą irdą 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Co z tą irdą"   

sewda
 Wysłana - 5 listopad 2005 23:19        | zgłoś naruszenie regulaminu

mam problem ze swoim siemensem c75 a dokladnie chodzi mi o irde, odbieram dane od innego koma i pojawia mi sie zakladka nie moge teraz tego od razu zapisac na pamiec tylko qrcze musze to sciagnac kto s moze wie jak to skonfigurwac siec Plus GSM

erminho
 Wysłana - 6 listopad 2005 11:13      [zgłoszenie naruszenia]

IrDY sie nie konfiguruje.

Specjalista -

sewda
 Wysłana - 6 listopad 2005 12:01      [zgłoszenie naruszenia]

no dobra ale odbieram plik pojawia sie zakladka z plikiem i co ?? nie moge jej zapisac !! !! teraz mysle ze to jest jak odbieranie mms-ów niestety mam wszystko dobrze skonfigurowane znaczy sie fabrycznei wszystko jest ustawione a nie chce mi tego odbierac :/ i co teraz robic ??

erminho
 Wysłana - 6 listopad 2005 12:04      [zgłoszenie naruszenia]

dziwne
pamietam, jak ja odbieralem tapety przez irde w siemensie c75 to nie bylo problemu, w lewym dolnym rogu pojawiala sie ikonka, klikalo sie i tam gdzies z tego, co pamietam byla zakladka 'ZAPISZ' ... pokombinuj, bo wydaje mi sie, ze rozwiazanie jest banalne, gdybym mial teraz przed oczami c75 to bym Ci powiedzial, co i jak, ale dawno juz sie nim nie bawilem.

Specjalista -

sewda
 Wysłana - 6 listopad 2005 12:09      [zgłoszenie naruszenia]

i tak i tak jutro do reklamacji ide z tym telefonem !! w zwiazku z ta dziadowa kamerka !! takich fatalnych zdjec nie mialem na swoim starym mc60 !! a w zakladce bylo tylko wlasciwosci odbierz e-mail ale nie bolo nic takiego jak zapisz :/

sewda
 Wysłana - 6 listopad 2005 12:16       [zgłoszenie naruszenia]

a dodatkowo mam pytanie nagrywanie trwa zaledwie 30sek.. czy jest jakies oprogramowanie zminiajace te wlasciwosc np. nagrywanie na całą dostepną pamięć ??

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Co z tą irdą

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL