Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 6534 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
Cyfra + 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Cyfra +"   

Mariusz_1979
 Wysłana - 13 październik 2002 15:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

jest jaiś sposób, kod, cośkolwiek, dzięki czemu można oglądać cyfrę nie płacąc za nią???

Z góry dzięki za odpowiedzi

Moderator działu "Historia"
Pozdrawiam wszystkich

quasar
 Wysłana - 14 październik 2002 20:06      [zgłoszenie naruszenia]

generalnie nie.ale dam ci znac za tydzien

slimak
 Wysłana - 9 listopad 2002 23:34      [zgłoszenie naruszenia]

Chyba najszybszym sposobem jest posiadanie terminala wizji. gdzie programy są nadawane po starym sytemie. W nowej Cyfrze sygnał jest kodowany po nowemu sytemem SEKA-2. I to narazie nie jest do przejścia. Trzeba przede wszystkim szcepić terminal Cyfry + nowym oprogramowaniem. Najlepiej szczepią się terminale Pioneera 1430 i wyższe, chociaż na Wizję i ich Philipsa też są już programy nawet dość dobre. Póżniej trzeba coś zrobić z kartą obecne karty Cyfry są zablokowane nie da sie do nich dojść. Kiedyś to obejdą ale na razie nic nie słychać to tyle.

Ślimak

zoska
 Wysłana - 13 listopad 2002 13:24      [zgłoszenie naruszenia]

Prosze pomozcie. Od 2 lat mieszkam we Francji, bardzo chcialabym odbierac programy polskie. Mam tylko antene satelitarna, odbieram tylko TV4, TVN i TV Polonie. Moze wiecie co mam zrobic. Dzwonilam do Cyfry Plus, ale oni nie daja dekoderow za granice. Co mam zrobic, prosze napiszcie.
AGA.

slimak
 Wysłana - 15 listopad 2002 22:33      [zgłoszenie naruszenia]

Zgłoś się do oddziału CANAL+ przecież to platforma francuska odpowiednik CYFRY+ w polsce. Jak Ci zainstalują CANAL+ to wykup pakiet z polskimi programami czyli pełny czyli z CANAL+POLSKA. Jeżeli nic Ci nie wyjdzie napisz do mnie rozejrzę sie i postaram pomóc u dilera w polske i wysłać Ci Terminal z kartą (warunek musisz załatwić to przez rodzinę w polsce bo na nich będzie zarejestrowany terminal) TO DA SIĘ ZAŁATWIĆ.

Ślimak

ZOSka1
 Wysłana - 19 listopad 2002 00:40      [zgłoszenie naruszenia]

Chyba nie wiesz jakie we Francji sa ceny, ten pakiet bedzie mnie kosztowal kupe pieniedzy. Slyszalam cos o dekoderach niekodowanych.

quasar
 Wysłana - 23 listopad 2002 20:12      [zgłoszenie naruszenia]

czy zoska podpisujaca sie jako AGA to ta sama osoba co ZOSka1 ??
bo juz sie gubie.

a w temacie TV to niekodowane progamy polskie ktore da sie ogladac za granica to o ile wiem TVpolonia,polsat,TVN.w wersji cyfrowej i analogowej dostepne.

a pelny pakiet tv cyfrowej czyli cyfra + wlacznie z HBO to mozesz najprosciej tak jak opisal slimak czyli ktos z rodziny/znajomych zglasz sie do cyfry i podpisuje umowe i np wybiera opcje ze placi z gory za caly rok abonament.a potem posyla paczke do francjii z dekoderem i karta(czasze z konwerterem mozna sobie darowac,jest duza i niewygodna wtransporcie a wszedzie na swiecie kosztuje ok 30-40$)
no i we francji montujesz czaasze podlaczasz dekoder i juz wszystko gra

informacje o pakietach,cenachw polsce itd:
[http://www.cyfraplus.pl]

ZOSka1
 Wysłana - 25 listopad 2002 00:04      [zgłoszenie naruszenia]

dzieki za informacje, na pewno mi pomoga. Na imie mam Agnieszka. Zoske sobie wymyslilam, podoba mi sie to imie.
AGA

slimak
 Wysłana - 25 listopad 2002 00:31       [zgłoszenie naruszenia]

No to powodzenia AGA. Cześć.

Ślimak

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Cyfra +

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL