| Autor |
"Cyfra +" |
|
|
Mariusz_1979
|
|
Wysłana - 13 październik 2002 15:53 | zgłoś naruszenie regulaminu
jest jaiś sposób, kod, cośkolwiek, dzięki czemu można oglądać cyfrę nie płacąc za nią???
Z góry dzięki za odpowiedzi
Moderator działu "Historia"
Pozdrawiam wszystkich
| |
|
 |
|
|
|
quasar
|
|
generalnie nie.ale dam ci znac za tydzien |
 |
|
|
|
slimak
|
|
Chyba najszybszym sposobem jest posiadanie terminala wizji. gdzie programy są nadawane po starym sytemie. W nowej Cyfrze sygnał jest kodowany po nowemu sytemem SEKA-2. I to narazie nie jest do przejścia. Trzeba przede wszystkim szcepić terminal Cyfry + nowym oprogramowaniem. Najlepiej szczepią się terminale Pioneera 1430 i wyższe, chociaż na Wizję i ich Philipsa też są już programy nawet dość dobre. Póżniej trzeba coś zrobić z kartą obecne karty Cyfry są zablokowane nie da sie do nich dojść. Kiedyś to obejdą ale na razie nic nie słychać to tyle.
Ślimak |
 |
|
|
|
zoska
|
|
Prosze pomozcie. Od 2 lat mieszkam we Francji, bardzo chcialabym odbierac programy polskie. Mam tylko antene satelitarna, odbieram tylko TV4, TVN i TV Polonie. Moze wiecie co mam zrobic. Dzwonilam do Cyfry Plus, ale oni nie daja dekoderow za granice. Co mam zrobic, prosze napiszcie.
AGA.
|
 |
|
|
|
slimak
|
|
Zgłoś się do oddziału CANAL+ przecież to platforma francuska odpowiednik CYFRY+ w polsce. Jak Ci zainstalują CANAL+ to wykup pakiet z polskimi programami czyli pełny czyli z CANAL+POLSKA. Jeżeli nic Ci nie wyjdzie napisz do mnie rozejrzę sie i postaram pomóc u dilera w polske i wysłać Ci Terminal z kartą (warunek musisz załatwić to przez rodzinę w polsce bo na nich będzie zarejestrowany terminal) TO DA SIĘ ZAŁATWIĆ.
Ślimak |
 |
|
|
|
ZOSka1
|
|

Chyba nie wiesz jakie we Francji sa ceny, ten pakiet bedzie mnie kosztowal kupe pieniedzy. Slyszalam cos o dekoderach niekodowanych.
|
 |
|
|
|
quasar
|
|
|
|
|
ZOSka1
|
|
dzieki za informacje, na pewno mi pomoga. Na imie mam Agnieszka. Zoske sobie wymyslilam, podoba mi sie to imie.
AGA
|
 |
|
|
|
slimak
|
|
No to powodzenia AGA. Cześć.
Ślimak |
 |