| Autor |
"Czy tylko Nokie tak maja? Jak to jest w innych telefonach?" |
|
|
towerone
|
|
Wysłana - 6 luty 2006 13:09 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam dosc blahe pyatnie, ale dosc interesujace, przynajmniej mnie;). Chodzi mi o to, ze jak zaczynam nawiazywac polaczenie w Nokii to najpierw na wyswietlaczu mam komunikat "Trwa łaczenie", a pod nim nazwe kontaktu. Gdy juz polacznie zostanie nawiazane i pojdzie pierwszy sygnal to wowczas znika komunikat "Trwa łaczenie", a pozostaje jedynie nazwa kontaktu obok ktorej jest ikonka przypominajaca biala sluchawke na zielonym tle. Dzieki takiej animacji wiadomo, ze syganł poszedł bez koniecznosci przykladania telefonu do ucha. Dla mnie to jest fajny bajer. Ciekawy jestem jak to jest w innych telefonach, czy one tez posiadaja takie cos? Czy trzeba koniecznie przykladac telefon do ucha. Prosze, piszcie o swoich modelach.
 |
|
|
|
spider00
|
|
puszczanie sygnałków jest żałosne a jak bardzo wkurzające...
pusci Ci taki sygnał i się domyśl o co mu chodzi
Znawca -
 |
|
|
|
faceman
|
|
Mam sony ericsson i u mnie jest podobnie. Analogicznie wybieranie a następnie łączenie.
|
 |
|
|
|
towerone
|
|
faceman, a co to za model tego SE? Nie trzeba go przystawiac do ucha?
|
|
faceman
|
|
SE K300i. Nie trzeba przystawiać do ucha. Sprawdzałem. |
 |
|
|
|
towerone
|
|
faceman, powiedz jeszcze po czym poznajesz, ze juz poszedl sygnal. Ja nie znam dokladnie tego modelu, jak to w nim jest? Jakas animacja, czy moze zmienia sie jakis tekst?
|
|
faceman
|
|
Gdy wcisnę przycisk połączenia to pokazuje komunikat "wybieranie" oraz nr. lub nazwę a w chwili gdy "idzie sygnał" komunikat "łączenie" oraz nr. lub nazwę. |
 |
|