Zrzekam się Admina na FElektr. Nie ździwilem was tym, napewno. Chcialbym podziękować Arnoldowi_S. za porządek na tym forum. Wiem, wieloma dedyzjami wzbudzilem szok i opentanie. Za to przepraszam.
Owszem, będę udzielał się na forum i zaglądał do GSM, Rozrywki, Organizacyjne i GIEŁDA, ale nie będę moderowal. Jeżeli nie będzie xero itd. do GSM, to smialo walić w temacie, to coś zmoderuję. Jezeli cos trzeba bedzie podwiesic, to tez do mnie. Oficjalnie to modem juz nie jestem ale zawsze mozna dać do mnie cynka jezeli coś bedzie nie tak. Tylko nie przez powiadomienie, bo na skrzynkę rzadko zaglądam.
Wielkie przeprosiny dla userów, których uraziłem moją agresją i zbyt szybkim popadaniem w zdenerwowanie. Wielkie przeprosiny dla
- erminho
- Picnica
- Xami
- Maxtora
- Zbysia
- Arnolda
- i wszystkich innych którzy mają mi coś za złe.
Całe stanowisko powierzam Arnoldowi. Nie będzie on mógł tylko dawać modów i boldów, bo praktycznie to moje zadanie.
Chcialbym również prosić o nie pisania o mnie źle, bo od dzisiaj macie to czego chcieliście .
Od dzisiaj swoje "życie" w katalogi.pl zaczynam od nowa. Nie lecę juz na sogi i mniej spamuję.
Serdeczna prośba o wybaczenie mi tego wszystkiego, co zrobilem - jezeli mi wybacasz, napisz to !
No i to na tylę, wystarczy mi tylko powiedzieć
Zmieniony przez - kelius w dniu 2005-09-05 16:26:16
|