Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1088 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
DVD do 300pln 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "DVD do 300pln"   

rohis
 Wysłana - 4 grudzień 2006 19:15        | zgłoś naruszenie regulaminu

chce sprezentowac komus DVD w cenie do 300pln ktore mozna dostac bez problemu w sklepie. nie chce polegac na gosciu z mediamarkt bo wcisnie mi kazde gowno gdyz nie mam zielonego pojecia o tym sprzecie. ma byc jak na te cene dobry, jakosciowo i ogolnie. ma otwierac kazdy rodzaj plyt od dvd nagranego na kompie do divx'a z polskimi znaczkami poprzez mp3, jpg itp. prosze o konkretne przyklady, najlepiej z uzasadnieniem ;] z gory wielkie DZIEKI za wszelka pomoc, sugestie.

Preskaler
 Wysłana - 5 grudzień 2006 19:09       [zgłoszenie naruszenia]

Konkretny przykład nie jest celowy bo to i tak niewiele pomoże. Można kupić wskazany typ bo ktoś kupił i chodzi bez zastrzeżeń od 5-ciu lat a u Ciebie może "wysiąść" po 1 roku. Widziałem jakieś DVD za 180zł z dwu-letnią gwarancją. Czytają (podobno) wszystkie Divix-y ale to nie może być prawdą bo zawsze są jakieś nowe sterowniki potrzebne. Jeśli chcesz wybrać coś markowego to może "Sony"? Choć na OTVC tej marki już się mocno naciąłem.

Preskaler

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

DVD do 300pln

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL