Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1713 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Doradźcie mi abonament w Plusie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Doradźcie mi abonament w Plusie"   

Ss
 Wysłana - 6 październik 2003 19:40        | zgłoś naruszenie regulaminu

Chcę sobie wziąć telefon Motorola T720i i jest w abonamencie w Plusie za około 120zł z VAT. Oczywiście jest gwiazdka że cena zależy od abonamentu. Potem znalazłem jeszcze promocję "abonament za 10zł". Strasznie to zagmatwane. Ogólnie chcę coś takiego: jak najtańszy abonament, odbieram prawie tylko rozmowi i sms'uję, dzwonię tylko w awaryjnych sytuacjach (może raz na 2 miechy), chcę tez żeby była identyfikacja numeru bo to ponoć dodatkowo płatne czy coś. No i ile do cholery będzie ten tel. kosztował? Ile na starcie zapłacę za te aktywacje itp? Mam już swojego simplusa i najchętnej przy nim bym został, no ale tel bym se też mnienił a krojonego nie mogę mieć, tylko nie mam też nikogo kogo mógłbym oddać tego abonamenta. Jak jest z wyborem numeru? Da się coś wybrać czy poprostu rzucą ci ochłap i taki musisz mieć?

--------------------
Zrób SE to sam

xero
 Wysłana - 6 październik 2003 20:22      [zgłoszenie naruszenia]

ja bym az plusa zrezygnowal na starcie,a jeszcze bardziej z tej motorolki, jest wiele ciekawszych i lepszych o wiele telefonow!

Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na [http://www.pajacyk.pl] i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

"Trzeba się urodzić albo królem, albo głupcem..."

Moderator dzialu GSM , oraz 2 CZERWONY HANDLARZ w dziale targowisko
Dzial GSM [felektr.katalogi.pl/forum.asp?forum_id=9&forum_title=GSM]

Znawca -

Ss
 Wysłana - 6 październik 2003 20:42      [zgłoszenie naruszenia]

A czemu nie pasuje ci Plus? Pozatym akurat mi podoba się taki telefon, a Nokii nie chciałbym nawet za darmo.

--------------------
Zrób SE to sam

xero
 Wysłana - 7 październik 2003 16:32      [zgłoszenie naruszenia]

poniewaz sa o wiele ciekawsze promocje np w erze ostatnio czy tez ideii, pochodz po salonach a sam sie przekonasz!! i aparatow jest o wiele wiecej godnych uwagi!

Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na [http://www.pajacyk.pl] i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

Znawca -

Ss
 Wysłana - 7 październik 2003 16:57      [zgłoszenie naruszenia]

No więc byłem w Idei, taka sama cena abonamentu i taka sama zniżka promocyjna, telefon ten jest oczywiście niedostępny w tej promocji. ery nie chcę bo to syf.

--------------------
Zrób SE to sam

xero
 Wysłana - 7 październik 2003 17:06      [zgłoszenie naruszenia]

jesli jestes tak abrdzo przwiazany to biez se w plusie ale dla mnie plus to jest syf,mam juz 3 abonamenty z ideii w domu i jestem bardzo zadowolony

Znawca -

Ss
 Wysłana - 7 październik 2003 17:59      [zgłoszenie naruszenia]

W sumie to byłem Ideą zainteresowany bo mam za tą samą cenę to samo ale... mogę darmowe minuty zamienić na sms'y co mi się podoba. Tylko k.... ten tel jest niedostępny w promocji, nie wiem czemu bo na stronce jest że dostępny. Albo*****owy dystrybutor albo coś znów kombinują.

--------------------
Zrób SE to sam

KOBE22
 Wysłana - 8 październik 2003 10:15      [zgłoszenie naruszenia]

NIe napalaj sie na ten gowniany telefon. Xero dobrze Ci radzi , powiem Ci ze jak Motka Ci sie uwali to juz na amen , zero czesci zamiennych , w ogole nie wiadomo gdzie szukac przyczyn usterek, Ten tel to jedna wielka zagadka. Ostatnio klient przyniosl mi ten aparat po lekkim zalaniu i nie dalo sie nic zrobic, byl taka napalony ze kupil sobie druga , a jak wiadomo nie kazdy ma tyle kaski zeby kupic sobie nowy aparat. Zastanow sie 5 razy zanim go kupisz.

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -

Ss
 Wysłana - 8 październik 2003 12:16      [zgłoszenie naruszenia]

Czyli wychodzi na to że nie dostaję na niego żadnej gwarancji? To dziwne trochę, ile trwa gwarancja na takie tel i co w takim razie byście polecili? Chodzi mi o coś z MMS. javą, ekranem z dobrą rozdzielczością (w jednym tel jaki widziałem pixele były większe niż w TV Rubin z podłączonym Atari). Nokii nie chcę, nie wiem jak jest teraz ale zawsze się sypały.

--------------------
Zrób SE to sam

Ss
 Wysłana - 8 październik 2003 12:24      [zgłoszenie naruszenia]

Właśnie dlatego chcę mieć legala żeby był na gwarancji, inaczej dawno bym sobie kupił lewego, tylko wtedy byłyby problemy z serwisowaniem. Komórka jeszcze mi nigdy nie upadła ani nie zalała się, mam teraz drugą motorolę (jakaś V ze starszych) i działa bajer, przedtem miałem StarTac (ten na duże karty) i też był ok (niezabijalny).

--------------------
Zrób SE to sam

KOBE22
 Wysłana - 8 październik 2003 16:31      [zgłoszenie naruszenia]

To nie chodzi o to ze nie ma gwarancji tylko bardziej o to ze po jej uplywie jak sie cos zrabie bedziesz mial problem...

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Doradźcie mi abonament w Plusie

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL