Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 774 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
FLASHER 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "FLASHER"   

smolen
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 17:20        | zgłoś naruszenie regulaminu

chce zmienic soft i gdy naciskam zielone koleczko w programie pisze Press Power On shortly czyli nacisnac przycik w komorce naciskam i nic:/

MKM11
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 19:16      [zgłoszenie naruszenia]

po 1 jaki flasher zapewne dejan.. ? tak?

Szacunek dla wszystkich co poedejmia walke :D (chocby z fonem:P)

smolen
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 20:21      [zgłoszenie naruszenia]

tak ! a program flasher by rolis! pisze zeby nacisnac guzik naciskam a tu nic nawet jak dluzej przytrzymam to sie nie wlacza komorka a jak odlacze kabel to sie wlacza co jest?u kolegi normalnie dziala! nie wiem co jest!

zeznik
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 20:32      [zgłoszenie naruszenia]

jaki system ?? temat był juz poruszany.
odsyłam do mistrza w tym dziale [www.maciejka-techtronic.pl]

Skonczyłem z moderowaniem tego fora.Pozdrawiam i przepraszam !

Znawca -

smolen
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 21:13      [zgłoszenie naruszenia]

Xp mam user port ! kumpel tez ma xp poszedlem do niego i wgralem ale jakis blad wyskoczyl !ale mniejsza z tym podlaczyl i LPT1 u niego dziala a u mnie jakis blad jak wezme lpt 2 to pisze zebym nacisnal guzik naciskam i nic! a jak biore lpt1 wyskakuje taki blad : Power OFF mobile first and the connect (or check cable :phone TX=low(0) expected but phone TX = high read!
to chyba pisze zebym wylaczyl telefon i pozniej sie polaczyl a telefon jest wylaczony moze jakos te wejscie skonfigurowac albo cos

smolen
 Wysłana - 6 kwiecień 2005 21:19       [zgłoszenie naruszenia]

jak zmienialem u kolegi to najpierw zgralem na kompa flasha u gory zapomnialem zmienic w programie na 8210 bylo 3310 i zaczalem wgrywac nowego pojawil sie blad cos tam contact servis i bylo YES and No wziolem na YES i na telefonie pojawil sie napis contact serwis nastepnym razem bede musial na 8210 zmienic ale powiedzcie jak zrobic zebym u mnie bylo mozna zmieniac softa

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

FLASHER

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL