Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 4666 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Forum dyskusyjne MaTraX- rozwiązanie waszych problemów dotyczących  
Motoroli 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Forum dyskusyjne MaTraX- rozwiązanie waszych problemów dotyczących Motoroli"   

Świstak
 Wysłana - 8 czerwiec 2004 20:57        | zgłoś naruszenie regulaminu

Zaczęcam do odwiedzenia strony [www.matrax.net/forum] Jest to największe i najlepsze forum dyskusyjne w Polsce dotyczące Motoroli. Znajdziecie tam min jak poprawnie zmienic soft w komórce, jak wgrać gry, tapety, dzwonki itp. oraz jak zrobić sobie np.: raporty
Jednak zanim założycie nowy temat, zobaczcie do faq i urzyjcie opcji "szukaj" napewno znajdziecie co chcecie, bez zbędnego czekania na odpowiedzi.

Jeżeli chcecie dużo programów, gier i inego softu związanego bezpośrednio z GSM oczywiście

[www.matrax.net/forum] -wszystko co checie wiedzieć o komórkach (polecam użytkownikom motoroli:)

no_fear
 Wysłana - 10 czerwiec 2004 09:40      [zgłoszenie naruszenia]

wow jestem pod wrażeniem to forum jest wypasione

hehe poczytałem troche i dziś w pracy bede upgreadował Motke V300 na V600 zobaczymy co z tego wyjdzie

i wreszcie znalazłem dobrą instrukcję jak skomunikować Motke z PC`tem w celu np zgrywania fotek

Wypas i równiez polecam!!!

Świstak
 Wysłana - 11 czerwiec 2004 09:40      [zgłoszenie naruszenia]

I do tego wszystko za darmo!
Nie kupujcie u oszustów na allegro! Wszystko jest na MaTraXie!!!!!!

[www.matrax.net/forum] !!!!

Jeżeli chcecie dużo programów, gier i inego softu związanego bezpośrednio z GSM oczywiście

[www.matrax.net/forum] -wszystko co checie wiedzieć o komórkach (polecam użytkownikom motoroli:)

KOBE22
 Wysłana - 11 czerwiec 2004 10:49      [zgłoszenie naruszenia]

troche jest maniakow motoroli na tym forum
zeby az tak duza wage przywiazywac do telefonow :)

Specjalista -

Świstak
 Wysłana - 11 czerwiec 2004 22:06      [zgłoszenie naruszenia]

Na forum jest zajestrowanych jak dotąt ponad 1000 urzytkowników. Na forum zazwyczaj jest ok 10 osób, a więc dostaniesz migiem odpowiedź, jednak zazwyczaj tak jest że problemy się powtarzają bo nowi userzy nie przeglądając forum i nie patrząc na FAQ zakładają nowy temat co jest tępione ] :]

darkviper
 Wysłana - 21 grudzień 2007 23:01       [zgłoszenie naruszenia]

Moim problemem jest to ze gdy wchodze do wiadomosci i chce wejsc w skrzynke odbiorcza wyskakuje mi takie cos:,,skrzynka odbiorcza wymaga ustawień" i nie wiem co mam robic.Prosze pomozcie i z gory dzieki!!!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Forum dyskusyjne MaTraX- rozwiązanie waszych problemów dotyczących Motoroli

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL