| Autor |
"Forum dyskusyjne MaTraX- rozwiązanie waszych problemów dotyczących Motoroli" |
|
|
Świstak
|
|
Wysłana - 8 czerwiec 2004 20:57 | zgłoś naruszenie regulaminu
Zaczęcam do odwiedzenia strony [www.matrax.net/forum] Jest to największe i najlepsze forum dyskusyjne w Polsce dotyczące Motoroli. Znajdziecie tam min jak poprawnie zmienic soft w komórce, jak wgrać gry, tapety, dzwonki itp. oraz jak zrobić sobie np.: raporty
Jednak zanim założycie nowy temat, zobaczcie do faq i urzyjcie opcji "szukaj" napewno znajdziecie co chcecie, bez zbędnego czekania na odpowiedzi.
|
 |
|
|
|
no_fear
|
|
|
|
|
Świstak
|
|
I do tego wszystko za darmo!
Nie kupujcie u oszustów na allegro! Wszystko jest na MaTraXie!!!!!!
[www.matrax.net/forum] !!!!
|
|
|
KOBE22
|
|
troche jest maniakow motoroli na tym forum
zeby az tak duza wage przywiazywac do telefonow :) |
Specjalista -
 |
|
|
|
Świstak
|
|
Na forum jest zajestrowanych jak dotąt ponad 1000 urzytkowników. Na forum zazwyczaj jest ok 10 osób, a więc dostaniesz migiem odpowiedź, jednak zazwyczaj tak jest że problemy się powtarzają bo nowi userzy nie przeglądając forum i nie patrząc na FAQ zakładają nowy temat co jest tępione ] :]
|
|
|
darkviper
|
|
Moim problemem jest to ze gdy wchodze do wiadomosci i chce wejsc w skrzynke odbiorcza wyskakuje mi takie cos:,,skrzynka odbiorcza wymaga ustawień" i nie wiem co mam robic.Prosze pomozcie i z gory dzieki!!! |
 |
|