| Autor |
"Głośnik do komputera" |
|
|
domen_16
|
|
Wysłana - 2 sierpień 2006 20:21 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam
Jako, ze glosniki, ktore obecnie posiadam sa juz troche stare, zdecydowalem sie na kupno nowych. Zwracam sie do was z prosba, abyscie pomogli mi w tym wyborze. Ja sie niestety nie znam w ogole na glosnikach, a chcialbym kupic jakies do 200 zl w miare mozliwosci o jak najwiekszej mocy. Mozecie mi cos zaproponowac?
| |
|
 |
|
|
|
Michel424
|
|
<lol2> jak najwiekszej mocy.... i co ci to da... chyba chciales jak najleprze... moze najpierw poczytaj troche na temat sprzetu audio potem napisz co i jak bo ten post co napisales to wiesz...nic nie wiadomo z niego;>
|
|
domen_16
|
|
Chodzi mi o jak najlepsza jakosc i przy tym jak najglsoniejsze granie. Chyba latwo sie bylo tego domyslic z mojej wypowiedzi. Chcialem jakies propozycje znawcow w tym temacie, a przy tym wytlumaczenie mi "co nieco" jezeli chodzi o glosniki.
edit:a czym sie roznia te moce:
P.M.P.O
MAX
RMS ?
Zmieniony przez - domen_16 w dniu 2006-08-03 00:41:28 |
 |
|
|
|
Maxtor
|
|
Można powiedzieć, że zadam tobie kilka moich standartowych pytań (pytania Maxtora):
Co lubisz słuchać?
Co chciałbys na nich słuchać? ( filmy gry muzyka)
Jakiej wielkosci masz pokój?
Czy to tylko do kompa, czy może jeszcze do czegoś? |
 |
|
|
|
domen_16
|
|
Co lubisz słuchać? Przede wszystkim House Elektrohouse trance czasami i jakis pop
Co chciałbys na nich słuchać? ( filmy gry muzyka) muzyka filmy tez czasami ogladam ale rzadko
Jakiej wielkosci masz pokój? jakies 5x6
Czy to tylko do kompa, czy może jeszcze do czegoś? tylko do kompa
|
 |
|
|
|
szczuplin
|
|
logitech x -230 2+1 mi styka |
 |
|
|
|
zoltarek
|
|
Myśle, że przy 200zł nie ma co dyskutować nad gustami. Kup najcięższe jakie znajdziesz. Mocami podanymi się nie sugeruj, bo w tych komputerowych to fantaści wypisują liczby.
Pozdrawiam
|
|
|
domen_16
|
|
Chcialbym odswiezyc temat dlatego, ze mam zamiar kupic jakies 2 kolumny i do tego wzmacniacz. Najlepiej jakby koszty zmiescily sie w 300 moze 400 zl. A wiec co byscie polecili w tych cenach? Kolumny do podlaczenia do kompa, sluchac bede tylko muzyki tej co napisalem wyzej. Chcialbym zebyscie podali swoje typy z allegro, bo pewnie z tsamtad bede kupowal. Zalezy mi na dobrym basiku i przy tym czystosci dzwieku |
 |
|
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
400 zl kolumny+wzmacniacz? bedzie conajmniej ciezko ale najwazniejsze ze nie chce zestawu komputerowego.
 |
|
|
|
domen_16
|
|
wiesz, przekonalem sie co do roznicy miedzy kolumnami, a glosnikami. Roznica jest duza. To co proponujecie? Wkeljajcie swoje typy |
 |
|
|
|
szczuplin
|
|
przy sumie 300-400 zl to naprawde lepiej zestaw komputerowy niz jakis slaby wzmacniacz i jeszcze kolumny jakie sie ma z 1000zl to tak ale nie 400 |
 |
|