Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1792 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Głośnik do komputera 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Głośnik do komputera"   

domen_16
 Wysłana - 2 sierpień 2006 20:21        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam
Jako, ze glosniki, ktore obecnie posiadam sa juz troche stare, zdecydowalem sie na kupno nowych. Zwracam sie do was z prosba, abyscie pomogli mi w tym wyborze. Ja sie niestety nie znam w ogole na glosnikach, a chcialbym kupic jakies do 200 zl w miare mozliwosci o jak najwiekszej mocy. Mozecie mi cos zaproponowac?

Michel424
 Wysłana - 2 sierpień 2006 21:39      [zgłoszenie naruszenia]

<lol2> jak najwiekszej mocy.... i co ci to da... chyba chciales jak najleprze... moze najpierw poczytaj troche na temat sprzetu audio potem napisz co i jak bo ten post co napisales to wiesz...nic nie wiadomo z niego;>

:)) Rowing

domen_16
 Wysłana - 2 sierpień 2006 23:56      [zgłoszenie naruszenia]

Chodzi mi o jak najlepsza jakosc i przy tym jak najglsoniejsze granie. Chyba latwo sie bylo tego domyslic z mojej wypowiedzi. Chcialem jakies propozycje znawcow w tym temacie, a przy tym wytlumaczenie mi "co nieco" jezeli chodzi o glosniki.

edit:a czym sie roznia te moce:
P.M.P.O
MAX
RMS ?

Zmieniony przez - domen_16 w dniu 2006-08-03 00:41:28

Maxtor
 Wysłana - 3 sierpień 2006 00:43      [zgłoszenie naruszenia]

Można powiedzieć, że zadam tobie kilka moich standartowych pytań (pytania Maxtora):
Co lubisz słuchać?
Co chciałbys na nich słuchać? ( filmy gry muzyka)
Jakiej wielkosci masz pokój?
Czy to tylko do kompa, czy może jeszcze do czegoś?

domen_16
 Wysłana - 3 sierpień 2006 00:47      [zgłoszenie naruszenia]

Co lubisz słuchać? Przede wszystkim House Elektrohouse trance czasami i jakis pop
Co chciałbys na nich słuchać? ( filmy gry muzyka) muzyka filmy tez czasami ogladam ale rzadko
Jakiej wielkosci masz pokój? jakies 5x6
Czy to tylko do kompa, czy może jeszcze do czegoś? tylko do kompa

szczuplin
 Wysłana - 3 sierpień 2006 13:08      [zgłoszenie naruszenia]

logitech x -230 2+1 mi styka

zoltarek
 Wysłana - 3 sierpień 2006 13:14      [zgłoszenie naruszenia]

Myśle, że przy 200zł nie ma co dyskutować nad gustami. Kup najcięższe jakie znajdziesz. Mocami podanymi się nie sugeruj, bo w tych komputerowych to fantaści wypisują liczby.

Pozdrawiam

[simedia.pl/]

Znawca -

domen_16
 Wysłana - 21 październik 2006 20:05      [zgłoszenie naruszenia]

Chcialbym odswiezyc temat dlatego, ze mam zamiar kupic jakies 2 kolumny i do tego wzmacniacz. Najlepiej jakby koszty zmiescily sie w 300 moze 400 zl. A wiec co byscie polecili w tych cenach? Kolumny do podlaczenia do kompa, sluchac bede tylko muzyki tej co napisalem wyzej. Chcialbym zebyscie podali swoje typy z allegro, bo pewnie z tsamtad bede kupowal. Zalezy mi na dobrym basiku i przy tym czystosci dzwieku

Rafacker
^_^
 Wysłana - 22 październik 2006 01:12      [zgłoszenie naruszenia]

400 zl kolumny+wzmacniacz? bedzie conajmniej ciezko ale najwazniejsze ze nie chce zestawu komputerowego.

"Masz problem z Projektem Audio lub zwrotnicą? Napisz to sie dogadamy ;-)"
[rafacker.cba.pl]

Specjalista -

domen_16
 Wysłana - 22 październik 2006 11:10      [zgłoszenie naruszenia]

wiesz, przekonalem sie co do roznicy miedzy kolumnami, a glosnikami. Roznica jest duza. To co proponujecie? Wkeljajcie swoje typy

szczuplin
 Wysłana - 22 październik 2006 11:57      [zgłoszenie naruszenia]

przy sumie 300-400 zl to naprawde lepiej zestaw komputerowy niz jakis slaby wzmacniacz i jeszcze kolumny jakie sie ma z 1000zl to tak ale nie 400

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Głośnik do komputera

Strony: 1 2 3

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL