Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 766 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Gdzie mogę znaleźć taką część (słuchawki) ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Gdzie mogę znaleźć taką część (słuchawki) ?"   

KBUser
 Wysłana - 10 sierpień 2006 11:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Chodzi mi o pewną część w słuchawkach (BEHRINGER HPX2000). Problem jest w tym, że nie działa mi jedna z słuchawek. Zaniosłem je do serwisu i powiedziano mi, że pewna część jest uszkodzona (przepalona) którą należałoby wymienić, ale oni nie załatwią tej części, bo jest trudna do zdobycia i gdybym gdzieś taką znalazł to wtedy wszystko mi zrobią. Chodzi dokładnej o część, którą widać na zdjęciu.
Wie ktoś może gdzie mógłbym zdobyć taką część i w jakich granicach cenowych?
Z góry dzięki za pomoc

Preskaler
 Wysłana - 11 sierpień 2006 11:54      [zgłoszenie naruszenia]

Ta część to wkładka słuchawkowa. Można takie nabyć ale tylko ew. do polskich i chińskich słuchawek. Szanujące się firmy nie prowadzą takiej sprzedaży. Możesz spróbować dać ogłoszenia. Może ktoś też ma takie słuchawki z uszkodzoną jedną wkładką. Wtedy możecie negocjować!
Inne wyjście to poszukanie podobnej z tego co jest na rynku ale efekt może być kiepski.

Preskaler

Specjalista -

KBUser
 Wysłana - 11 sierpień 2006 22:05       [zgłoszenie naruszenia]

OK, dzieki za odpowiedz. Gdyby jednak ktoś wiedział gdzie takie coś mógłbym dostać to niech napisze. Z góry dzieki za pomoc

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gdzie mogę znaleźć taką część (słuchawki) ?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL