Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1385 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Gluche telefony 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Gluche telefony"   

Paks
 Wysłana - 5 lipiec 2004 09:34        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam, od paru dni mam glooche telefony na stacjonarny, nie wiem kto dzwoni, ale dzwoni w godzinach3-4 nad ranem, chcial bym sie dowiedziec jak to zrobic, nie dostane numeru z tp, bo tylko przez prokuratora mozna. Slyszalem ze sa takie urzadzenia ktore sie montuje do telefonu, wiecie jak to sie nazywa i ile kosztuje, prosze o odpowiedzi bo jush mnie cholera bierze

tajniaczek
 Wysłana - 5 lipiec 2004 10:32      [zgłoszenie naruszenia]

wylacz w nocy telefon z gniastka ktos kto dzwoni bedzie mial ciagle sygnal ze nie odbierasz po 3 ocach mu sie znudzi, lub scisz dzwonek na maxa a rano daj glosniej

Sprzedam Motorole E 1000

Znawca -

Paks
 Wysłana - 5 lipiec 2004 10:53      [zgłoszenie naruszenia]

tak myslalem... eee posiedze i zlapie go ( dzwoni z komorki, bo mama slyszala jak wylancza guzikiem) , zlapie pare razy i mu sie odechce. Jush wiem to sie nazywa caller ID i w telepunkcie mozna za 50 zl kupic, a puzniej jeszze trzeba wlaczyc usluge CLIP i to kolo 4 zl miesiecznie kosztuje.

KOBE22
 Wysłana - 5 lipiec 2004 11:03      [zgłoszenie naruszenia]

szkoda kasy na usluge bo jak koles ma zastrzezony to i tak nic nie zrobisz

Specjalista -

Paks
 Wysłana - 5 lipiec 2004 11:24      [zgłoszenie naruszenia]

racja... eee moze mu sie znudzi, ale przyznam sie ze jest to wqrzajace, jak bym dorwal...

Michaelllo
 Wysłana - 5 lipiec 2004 14:57      [zgłoszenie naruszenia]

Są jeszcze takie fajne urządzenia, które automatycznie włączają lub wyłączają urządzenia elektryczne o danej porze, ustawiasz sobie żeby na noc telefon był wyłączony i po sprawie

Bart3k
 Wysłana - 5 lipiec 2004 17:12      [zgłoszenie naruszenia]

Yoo, nie wiem czy wiesz,ale TPSA oferuje darmowa poczte glosowa Aktywuj i odluz sluchawke na noc. Delikwent na pewno sie zlapie i odechce mu sie zabawy.

<-><-><-><-><-><->

Paks
 Wysłana - 5 lipiec 2004 21:12       [zgłoszenie naruszenia]

dobre qrde dobre hrhr

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gluche telefony

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL