| Autor |
"Gluche telefony" |
|
|
Paks
|
|
Wysłana - 5 lipiec 2004 09:34 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam, od paru dni mam glooche telefony na stacjonarny, nie wiem kto dzwoni, ale dzwoni w godzinach3-4 nad ranem, chcial bym sie dowiedziec jak to zrobic, nie dostane numeru z tp, bo tylko przez prokuratora mozna. Slyszalem ze sa takie urzadzenia ktore sie montuje do telefonu, wiecie jak to sie nazywa i ile kosztuje, prosze o odpowiedzi bo jush mnie cholera bierze
| |
|
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
wylacz w nocy telefon z gniastka ktos kto dzwoni bedzie mial ciagle sygnal ze nie odbierasz po 3 ocach mu sie znudzi, lub scisz dzwonek na maxa a rano daj glosniej
|
|
|
Paks
|
|
tak myslalem... eee posiedze i zlapie go ( dzwoni z komorki, bo mama slyszala jak wylancza guzikiem) , zlapie pare razy i mu sie odechce. Jush wiem to sie nazywa caller ID i w telepunkcie mozna za 50 zl kupic, a puzniej jeszze trzeba wlaczyc usluge CLIP i to kolo 4 zl miesiecznie kosztuje. |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
szkoda kasy na usluge bo jak koles ma zastrzezony to i tak nic nie zrobisz |
Specjalista -
 |
|
|
|
Paks
|
|
racja... eee moze mu sie znudzi, ale przyznam sie ze jest to wqrzajace, jak bym dorwal... |
 |
|
|
|
Michaelllo
|
|
Są jeszcze takie fajne urządzenia, które automatycznie włączają lub wyłączają urządzenia elektryczne o danej porze, ustawiasz sobie żeby na noc telefon był wyłączony i po sprawie |
 |
|
|
|
Bart3k
|
|
Yoo, nie wiem czy wiesz,ale TPSA oferuje darmowa poczte glosowa Aktywuj i odluz sluchawke na noc. Delikwent na pewno sie zlapie i odechce mu sie zabawy.
|
|
Paks
|
|
dobre qrde dobre hrhr  |
 |
|