Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 952 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Irda USB - ST Lab Irda Adapter - SE 68i - nie działa... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Irda USB - ST Lab Irda Adapter - SE 68i - nie działa..."   

Tupek
 Wysłana - 1 grudzień 2004 16:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

kupiłem takie coś ==> [http://www.st-lab.com/USBIRDA.html] dałem za to 99zł jakiś rok temu, po zakupie jak zainstalowałem to zrywało mi połączenie tzn łączyło mi się na sekundę, dwie i rozłączało. Teraz jak instaluje po paru miesiącach (przeinstalowany system w międzyczasie - 98 - pierw i teraz - jeszcze było sprawdzane na XP ta sama sytuacja), to wyskakuje mi "Nie można zainicjować komunikacji. Należy się upewnić czy komunikacja w podczerwieni jest włączona w aplikacji Panel sterowania podczerwieni.". I sprawdziłem w podczerwieni w panelu sterowania i tam na zakladce stan pisze coś takiego: "Błąd 45: Oprogramowanie komunikacji w podczerwieni napotkało błąd. Sprawdź konfigurację urządzenia we Właściwościach sieci. Jeżeli jest to urządzenie zewnętrzne sprawdź połączenie i ponownie uruchom system." Zastosowałem się do tych wskazówek ale nadal nic się nie dzieje... .

Może ktoś miał ten problem, lub wie jak to rozwiązać?? Jakieś wskazówki ??

Pozdrawiam

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Irda USB - ST Lab Irda Adapter - SE 68i - nie działa...

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL