Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 781 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Iriver T10 ? Warto ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Iriver T10 ? Warto ?"   

esik
 Wysłana - 11 wrzesień 2006 14:30        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam
Na dniach mam zamiar kupić sobie odtwarzacz mp3 (koniecznie z radiem i dużą pamięcią). Jednak mam dylemat i nie wiem co wziac...
Już dłuższy czas zastanawiam się nad Iriver'em T10 - dlaczego akurat on ? Dlatego, ze moja żona ma irivera już ponad 2 lata i nic sie z nim nie dzieje, a jakośc dźwięku jest doskonala.
[allegro.pl/item126209337_iriver_t10_mp3_1gb_radio_fm_opaska_na_ramie_smycz.html]
Oto ten bohater.

Miał ktoś może z nim styczność ? Jaka jest jakość dźwięku ? kolorowego ekranu ?

Zastanawiałem się także nad Creativ'em MuVo - [allegro.pl/item125858516_creative_muvo_tx_se_1_gb_dykt_polska_dys_f_vat.html]
Jednak nie przemawia do mnie jego "tandetne" wykonanie i logo... - Creative.

Może sie ktoś na temat tych odtwarzaczy wypowiedzieć ? Może jakaś inna propozycja ?

dziekuję z góry i pozdrawiam,
Krzysiek.

szaksiBAN
 Wysłana - 12 wrzesień 2006 20:22      [zgłoszenie naruszenia]

Ja ze swojej strony polecam T10, sam używam, i nie mam z nim zadnych klopotow, dzwiek na pewno bedzie lepszy niz w creativie (moj kumpel ma creativa i dzwiek z irivera jest lepszy) pozdrawiam

esik
 Wysłana - 14 wrzesień 2006 18:09      [zgłoszenie naruszenia]

Ok, tak więc mam tego irivka.. Jednak..
po podłączeniu go do komputera i uruchomieniu płytki dołączonej do pudełka.. - Otrzymuję "Your portable music player is not supported on this operation system...".. Dziwne, bo mam Windows XP, dośc nowy komputer..
WTF ?

szaksi
 Wysłana - 19 wrzesień 2006 22:45       [zgłoszenie naruszenia]

A masz Service Pack 2 i windows media player 10?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Iriver T10 ? Warto ?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL