| Autor |
"JAK WŁĄCZYĆ RAPORT DOJŚĆIA SMSA???" |
|
|
nErO__
|
|
Wysłana - 2 grudzień 2004 23:47 | zgłoś naruszenie regulaminu
MAM TELEFON MOTOROLE A835, NIA MA TAM TAKIEJ FUNKCJI JAK RAPORTY POTWIERDZAJĄCE DOJSCIE SMSA, PRZY JEGO WYSYŁANIU, TAK NP JAK JEST W NOKII, MAM TERAZ TELEFNOIK NA KARTE W IDEI, ALE SŁYSZAŁEM ZE MOZNA JAKOŚ WŁACZYĆ TE RAPORTY DOŚCIA, WIE COS KTOŚ NA TEN TEMAT???
POZDRO
| |
|
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
1. w KFD napisz ze masz problemy z cpas lockiem bo CI sie blokuje
2. poszukaj w ustawieniach sms bo najprawdopodbniej masz odznaczene ja mam w siemensie(profile sms, zmiana ustawien raport doreczenia)
|
|
|
KOBE22
|
|
w motce standardowo moze nie byc raportow smsow, ale na bank nie wiem bo sie tym modelem nie bawilem |
Specjalista -
 |
|
|
|
nErO__
|
|
ok dzienks, mam w angielskim wszystko wiec powolo dochodze, co i jak w tym fonie piszczy,
aha i tak przy okazji to mam jeszzcze jedno pytanko, troche laickie, ale korzystam z telefonu dopiero od kilku dni( w sieci jedna IDEA), a więc :
1) jak wyłączyć poczte głosową? standardowo dzwoni sie na *5oo i tam sie w opcjach włancza wciskając kolejno 1 2 1, ale mi tam mówi ze :"OPCJA TA NIE JEST DOSTĘPNA" no więc co jest?? poczte mam na 100% dostępną, ludzie mi sie łapią na to.
2) jak włączyć żeby smsy dochodziły mi na telefon z neta>??? to ttesz sie opcjach ustawia? czy tesz moze u operatora sieci????
pozdro
|
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
dzwonisz na obsluge klienta *22, musisz miec puk, prosisz obsluge o wylaczenie poczty i wlaczenie uslugi sms standard |
Specjalista -
 |
|
|
|
nErO__
|
|
aha ok dzęki |
 |
|
|
|
bruby
|
|
czy ktos ma zdjecia zrobione tym telefonem to niech zamiesci lub wysle na bruby@wp.pl |
 |
|
|
|
nErO__
|
|

jasne, fotki jesli chodzi o jakość to wychodzą przy kiespkim swietle do bani
|
 |
|
|