Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1272 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Jak podłączyć wentylator we wzmacniaczu? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jak podłączyć wentylator we wzmacniaczu?"   

gackowski
 Wysłana - 7 marzec 2007 16:31        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam przepraszam za błendy ale tak wychodzi samo jakoś i nie zwracam uwagi na nie! Jeżeli to nie jest ten dział to prosze o skierwanie go na dobry! Mam takie pytanie posiadam Amplituner Unitra ZRK 9100 Jest on z fajnym wzmacniaczem jak dla mnie ale nie w tym rzecz jak moge podłonczyć do niego wentylatorek komputerowy ktury ma 12V chce go zamieścić zaraz przy końcówkach i sterownikach bo bardzo sie nagrzewajom razem z radiatorem i chciałbym wykorzystać przycisk spejkers off gdyż mi on nie słuzy z kąd z tego amplitunera wziąść 12V żeby był bezposrednio w zmacniaczu a nie musiałem by dołanczać żadnego zasilacza niewiem czy ktoś mnie zrozumi ale warto spróbować z góry dziękuje za pomoc

R. Horror
 Wysłana - 7 marzec 2007 18:14      [zgłoszenie naruszenia]

Cytat:
"niewiem czy ktoś mnie zrozumi"

Ja też nie jestem pewny, czy ktokolwiek Cię "zrozumi". Dopuszczalne są literówki, czy drobne błędy, ale kaleczenie mowy i stwierdzenie że "nie zwracam uwagi na błendy", to już jest kpina w najczystszej postaci. Po prostu ordynarny brak poszanowania dla osób, które mają to potem czytać!
W takim razie i my nie będziemy zwracać uwagi na nurtujący Cię problem, do czasu aż uświadczymy w miarę poprawnie napisany tekst.

Tytuł tematu poprawiono. Proszę się zapoznać ze słownikiem ortograficznym, szczególnie z wyrazami z "ą" i "ę".
Uprzedzam, że tzw "dysleksja" nie jest absolutnie ŻADNYM wytłumaczeniem.

Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2007-03-07 18:17:21

ROCKY HORROR

Właściciel drzewa bananowego :-)

Specjalista -

Michel424
 Wysłana - 7 marzec 2007 21:41      [zgłoszenie naruszenia]

hehehe no troche się ktoś ośmieszył... "zrozumi" lol2:P:>

:)) Rowing

Preskaler
 Wysłana - 7 marzec 2007 21:41      [zgłoszenie naruszenia]

I to jest w dodatku ZARAŻLIWE!
cyt. "błendy".
Mnie się też czasem to zdarza. Jak się naczytam takich tekstów z błędami to zaczynam sam błądzić.

Preskaler

Specjalista -

R. Horror
 Wysłana - 7 marzec 2007 23:47       [zgłoszenie naruszenia]

Zgadza się! Wtórny analfabetyzm - człowiek zamiast rozwijać się, to się cofa w rozwoju. Kiedy widzę ten sam błąd po raz "nasty", to już sam czasami nie wiem jak się dany wyraz pisze..
Dlatego gdy wiemy że z naszą pisownią jest coś nie tak, to pracujemy nad jej poprawą. Koniec, kropka.

ROCKY HORROR

Właściciel drzewa bananowego :-)

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak podłączyć wentylator we wzmacniaczu?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL