Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1108 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Jak to jest z tym sekundowym naliczaniem?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jak to jest z tym sekundowym naliczaniem??"   

UNO
 Wysłana - 1 listopad 2004 15:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

No własnie przedłużyłem se abonamęt w Erze i dali mo te sekundowe naliczanie ale nie wiem jak to jest z nim i darmowymi minutami.Jak dzwonie do kogoś to zjada mi całą minute darmową czy po czasie gdy będe rozmawiał 60 sekund dopiero mi ją zjada??

-=W ILOŚCI SIŁA=-

DeeJaaVuu
 Wysłana - 1 listopad 2004 16:41      [zgłoszenie naruszenia]

Zadzwoń na bezpłatną infolinie, do jakiegos biura obsługi klienta i tam zapytaj .Tak na marginesie to ciekawie umowe zawarłeś, skoro nawet nie wiesz co i jak . Różnym osobą w zalezności od tego jak długo korzystasz z telefonu, jaką mialeś taryfę wczesniejszą, lub jakie rachunki płaciłeś....operatorzy dają różne oferty. To ze jest jedno sekundowe naliczanie nie oznacza ze takie naliczanie jest uwzgledniane tez w bezplatnych minutach . Najlepiej zanim zaczniesz wykorzystywac te minutki, dowiedz sie od operatora jak to jest w Twoim konkretnym przypadku....zebys potem się nie ździwił przy otwieraniu koperty z rachunkiem za telefon

Rybiarz
 Wysłana - 11 listopad 2004 00:05       [zgłoszenie naruszenia]

Pierw wykorzystujesz swoje darmowe minuty i dopiero pozniej bedziesz mial 1-sekundowe naliczanie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak to jest z tym sekundowym naliczaniem??

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL