Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2494 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Jak wyłączyć internet w k700i (era) ?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jak wyłączyć internet w k700i (era) ??"   

sqx7a1r
 Wysłana - 2 styczeń 2006 17:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam taki problem bo chciałem wyłączyć całkowicie możliwość wejścia do Era omnix, próbowałem ale jakoś nie moge i czy to wogóle jest możliwe?

Hakelbery
 Wysłana - 4 styczeń 2006 00:00      [zgłoszenie naruszenia]

Chyba jest to nie mozliwe, mnie tez to wkurza szczegolnie ten przycisk po prawej stronie z telefonu, ktorego przypadkowe nacisniecie laczy cie z netem, dobre dla operatora, niekoniecznie dla urzytkownika.

Polakom gratulujemy ceny benzyny

sqx7a1r
 Wysłana - 4 styczeń 2006 16:54       [zgłoszenie naruszenia]

właściwie to już znalazłem rozwiązanie (niekoniecznie najlepsze) polega to na zmianie sposobu łączenia się z internetm na taki który obsługuje telefony na kartę trzeba w menu > łączność > ustawienia java > profile internetowe > era omnix (wybrać więcej) > ustawienia > i w łącz używając wybrać opcję erainternettt po takim zabiegu gdy przypadkowo naciśniemy przycisk era omnix tel wyświetla informację z pytaniem należy wybrać nie i już nie połączymy się z netem, a z tym przyciskiem to też można sobie poradzić menu > łączność > ustawienia java > profile internetowe > więcej > zaawansowane > zmień stronę główną > i w adresie napisać "sms:" bez " wtedy gdy naciśniemyprzypadkowo przycisk włacza się pisanie nowej wiadomości sms (jeden mankament takiego zabiegu to że tak napisany sms nie zostanie wysłany ponieważ nie jest poprawnie skonfigurowany sposób jego wysyłania)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak wyłączyć internet w k700i (era) ??

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL