Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1984 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Jaka karta muzyczna... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jaka karta muzyczna..."   

SASHA99
 Wysłana - 8 luty 2007 19:51        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.Zastanawiam się nad kupnem karty SB Audigy...ale ona ma jeszcze jeakieś oznaczenia i wersje...którą wersjęaudigy wybrać??Mam dwie kolumny i wzmacniacz...Czy dźwięk stereo będzie na nich dobry??Jak narazie mam realteak'a ;/ Z góry dzięki za odp

sebi66
 Wysłana - 13 luty 2007 22:57      [zgłoszenie naruszenia]

1. Zły dział
2. Konkretnie do czego ci ona potrzebna?

P4 3GHz HT,768RAM, Behringer UB1204-PRO, Shure PG51, MXL 770, Yamaha DGX-300, ESI MAYA44
CoolEdit Pro 2.0, Sonic Foundry 6, Cubase SX3.

SASHA99
 Wysłana - 15 luty 2007 20:36      [zgłoszenie naruszenia]

No potrzebna mi raczej tylko do słuchania muzyki na kolumnach stereo.Mam wzmaka Kenwood i kolumny STX ale chcęsobie do tego kupić kartę na której będą lepiej brzmiały.

sebi66
 Wysłana - 15 luty 2007 20:55       [zgłoszenie naruszenia]

No to w takim wypadku wystarczy ci SB Audigy, np SE [pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257&nav=0]
[pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257]

albo z serii X-Fi, w tym przypadku Extreme Audio jako ze chcesz używać do słuchania muzyki [pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15855]

SB z serii X-Fi to najnowsze produkty, więc i cena będzie zdecydowanie wyższa od tych z serii Audigy. Ale Sound Blastery to tak sprawdzone karty więc bez obaw można nawet kupować w ciemno (oczywiście te nowsze od Audigy 2 w górę). Ale proponowałbym zasięgnięcie opinii większych fachowców :P

P4 3GHz HT,768RAM, Behringer UB1204-PRO, Shure PG51, MXL 770, Yamaha DGX-300, ESI MAYA44
CoolEdit Pro 2.0, Sonic Foundry 6, Cubase SX3.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaka karta muzyczna...

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL