Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2140 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Cyfrówka
Jaki aparat cyfrowy wybrac ?????? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jaki aparat cyfrowy wybrac ??????"   

Bubi120
 Wysłana - 4 maj 2006 11:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam i mam do was wielką prośbe a tak naprawde moja dziewczyna bo postanowila sobie kupic aparat cyfrowy tak do 1500 zł raczej profesjonalny z zoomem 10-krotnym no i jakiejś dobrej firmy. Co polecacie dla niej a i jeśli mozna bardzo prosze o linki z waszymi propozycjami ????? Za pomoc SOG oczywiscie

zoltarek
 Wysłana - 4 maj 2006 14:38      [zgłoszenie naruszenia]

"tak do 1500 zł raczej profesjonalny". Jak profesjonalny to chyba z 15000 zł z drugiej ręki :D Pozatym zawodowców już zoom 4 krotny napawa pesymizmem, oni tak lubią do 3, albo stałki.

Ja bym Ci polecił Canona S2. Ma pełny manual i stabilizację obrazu, co przy długich ogniskowych jest bardzo przydatne.
[http://www.bluesklep-komputer.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=33&option=com_virtuemart]
Generalnie więkdszość aparatów w podobnej cenie prezentuje podobny poziom, a bardzo istotną sprawą jest to jak sprzęcik leży w łapce. Najrozsadniejszym wyjściem by było zabranie dziewczyny na zwiedzanie sklepów, niech pomaca i sama zdecyduje.

Pozdrawiam

Zmieniony przez - zoltarek w dniu 2006-05-04 14:47:10

[simedia.pl/]

Bubi120
 Wysłana - 5 maj 2006 10:28      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki zoltarek a ktoś jeszcze da jakies swoje propozycje.

wojtazzo
 Wysłana - 5 maj 2006 17:05      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym polecił Kodaka Z7590. Sam mam Kodaka DX7590 i jestem z niego bardzo zadowolony, a chyba one nie różnią się niczym
Fotki wychodzą bardzo ładnie i wcale nie trzeba być wybitnie uzdolnionym, żeby zrobić ciekawą fote.

[http://www.allegro.pl/item100956639_kodak_z7590_sd1_0gb_2szt_aku_torba_gw_i_f_vat_pl.html]

za taką cene masz aparat z dodatkową pamięcią i baterią, itp.
Pozdrawiam.

Najek122
 Wysłana - 11 maj 2006 19:59       [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli chcesz mieć zdjęcia "czyste" czyli z jaknajmniejszą ilością szumu to polecam canona a610. Na początku nie zdajemy sobie sprawy z tego...ale kiedy zrobimy zdjęcie i widzimy mase "kopek" na błękitnym niebie...to wtedy widzimy jak bardzo zdjęcie traci na jakości.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki aparat cyfrowy wybrac ??????

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL