Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2061 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Jaki odtwarzacz mp3 mp4 ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jaki odtwarzacz mp3 mp4 ?"   

Woozie
 Wysłana - 6 lipiec 2006 15:00        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam zamiar kupic cos z 1gb od bidy 512 mb :/ ale nie mam pojecia co na allegro jest tego od cholery i nie wiem na co sie zdecydowac.
Poradzcie cos !!!
znalazlem takiego soniaka z 512
[http://www.allegro.pl/item113113121_sony_nw_e002_mp3_akumulator_gwar_12m_nowy_czarny.html]
albo taka imitacje iPoda Apple
[http://www.allegro.pl/item112007589_1_gb_nano_w_super_cenie_mp3_mp4_krakow.html]

tych odtwarzaczy jest od hooya tylko wiekszosc to pewnie chlam. moj qmpel kupil juz dawno 256 to po pol roku co drugi kawalek wyskakuje mu error widac zj.ebala sie pamiec. Nie wiem co zrobic czy lepiej kupic cos z mniejsza iloscia pameci np tego soniaka czy jakiegos iRivera bez mozliwosci ogladnia zdjec i filmow czy lepiej jakas z tych podrobek iPoda?
Budzet mam ograniczony bo ok 300 zl tylko chyba ze znalazlo by sie cos na prawde fajego lekko ponad te kwote to pewnie bym sie zdecydowal.
Podajcie jakies wasze propozycje.

Z gory thx

Maxtor
 Wysłana - 10 lipiec 2006 01:13      [zgłoszenie naruszenia]

Może i jestem staromodny, ale ci powiem, że jesli coś jest małego i niby taniego a wypasionego to, to jest istny chłam. Kumpel kupił ten odtwarzacz co masz jako 2 link tylko, że 512, to teraz musi szukac programu by móc przerobic te pliki na odpowiednie rozszerzenie. A po za tym ta jakośc jest żenująca. Ja na twoim miejscu bym sobie ta kaske zostawił i poczekał, dozbierał i kupił coś nie z allegro i coś totoalnie nowego i firmowego. Ale jeśli tobie sie spieszy z tym zakupem to ci powiem że nic nie powiem bo to już twoja sprawa.

manieQ17
 Wysłana - 10 lipiec 2006 16:27      [zgłoszenie naruszenia]

ja posiadam creative fx100 256mb i jest super, nie drogi (bo bez radia) i nie duzy, jest jeszcze opcja 512mb

po za tym mp3 playery to najlepsze sa wlasnie Creative

PS. "i kupił coś nie z allegro i coś totoalnie nowego i firmowego. Ale jeśli tobie sie spieszy z tym zakupem to ci powiem że nic nie powiem bo to już twoja sprawa. "

co masz do allegro ? ze sporo rzeczy to chlam to racja ale firmowe tez mozna kupic jak w normalnym sklepie

po za tym jak napisales ze nic nie powiesz to po co piszesz bez sensu, smiecisz tylko

Zmieniony przez - manieQ17 w dniu 2006-07-10 16:31:10

Maxtor
 Wysłana - 10 lipiec 2006 16:43      [zgłoszenie naruszenia]

Jednak sam niczego ciekawego nie doradziłeś pytajacemu tylko chwalisz sie, że masz mp3playera i piszesz, że smiece i bronisz Allegro. Intencja dobra, wykonanie złe i tyle.

manieQ17
 Wysłana - 10 lipiec 2006 18:29      [zgłoszenie naruszenia]

dziwny jestes czlowieku naprawde, skoncz juz ...

Maxtor
 Wysłana - 10 lipiec 2006 18:34      [zgłoszenie naruszenia]

Może za młody jesteś by pisać na tym forum. Sa od tego odpowiednie stanowiska by dbać o porzadek i jeśli oni nie maja mi nic do zarzucenia to sie nie odzywaj

manieQ17
 Wysłana - 10 lipiec 2006 18:42      [zgłoszenie naruszenia]

czlowieku ... temat jest jaki odtwarzacz polecaja ludzie, wiec napisalem ze posiadam taki i taki i jest naprawde dobry !! Ty nie napisales nic na ten temat, nie bede z toba wiecej na ten temat rozmawial ... a za mlody to moze ty jestes dla MNIE ... ciach temat !

erminho
 Wysłana - 10 lipiec 2006 22:46      [zgłoszenie naruszenia]

spokoj panowie.

Maxtor
 Wysłana - 10 lipiec 2006 23:50      [zgłoszenie naruszenia]

Tylko i wyłacznie muzyka uspokaja

Woozie
 Wysłana - 11 lipiec 2006 00:08      [zgłoszenie naruszenia]

qwa spam nawet tu LOL
qrde w sumie to hooya z tym mp4 dobre mp3 z radiem to mnie zadowoli

Zmieniony przez - Woozie w dniu 2006-07-11 00:10:41

erminho
 Wysłana - 11 lipiec 2006 11:33      [zgłoszenie naruszenia]

ja mam zwykly odtwarzacz mp3 z radyjkiem firmy mpower (wg. mnie bardzo pozadna marka) i jestem w pelni zadowolony. koles o nicku mojemp3_pl (od niego tez kupilem) sprzedaje duzo playerow tej firmy. polecam.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki odtwarzacz mp3 mp4 ?

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL