| Autor |
"Jaki telefon" |
|
|
Comodore
|
|
Wysłana - 7 kwiecień 2004 21:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam zamiar kupic a najlepiej gdzies wymienic oczywiscie z doplata swoja nokie 6310 na jakas inna fajna komorke. Najlepiej zeby to byla jakas nokia z aparatem, np 7650. Co o tym sadzicie i co proponujecie?
| |
|
 |
|
|
|
aD1
|
|
Gites. Mozesz brac.
|
|
|
KOBE22
|
|
na co sie nastawiasz w telefonie ? jesli chcesz telefon z dobra bateria to tego w 7650 nie znajdziesz... |
Specjalista -
 |
|
|
|
Comodore
|
|
A wiec stalem sie posiadaczem 7650, musialem tylko doplacic 200zl. Telefon fajny, duzo opcji bajerow, bateria niestety zeczywiscie slabiutka. Przegladalem forum szukajac dodatkowego oprogramowania do tego telefonu ale tyle tego jest ze ciezko sie polapac. Czy moglby mi ktos podac jakies najciekawsze, najbardziej potrzebne programy i gry do tego telefony.
Dzieki i pozdrawiam |
 |
|
|
|
aD1
|
|
|
|
|
Comodore
|
|
aD1 - skad zassać te programy, wszedzie tylko dzwonki, tapety, loga itd...Odnosnie slabej bateri, gdzies slyszalem ze mozna dokupic baterie o wiekszej pojemnosci, czy to cos zmieni? Skoro juz cos pisze to mam jeszcze pytanko, jak sie usuwa zainstalowane gry z aplikacji? |
 |
|
|
|
aD1
|
|
Poszukaj w wyszukiwarce albo w podwieszonych postach, bo na pewno podawalem juz adresy skad mozna wziac soft.
Co do barerii to chyba tak .
A jesli chodzi o usuwanie to:
Jesli programy badz gry sa pod system operacyjny (symbian) to usuwa sie je w menadzeze, jesli natomiast sa to aplikacje java to recznie czyli najedzasz na gre i wciskasz 'c'.
|
|
|
Comodore
|
|
Mam jakas gre zainstalowana w folderze gry i nie moge jej usunac, jak wchodze do managera to jej tam nie ma. Przenioslem ja do pustego katalogu i probowalem go usunac ale sie nie dalo. Planuje niedlugo zrobic format ale za bardzo nie wiem jak sie do tego zabrac, na co uwazac, jakie aplikacje zostana a ktore zostana usuniete. Bylbym wdzieczny za jakies instrukcje i linki skad sciagnac te programy bo od paru dni je szukam w necie i jak juz cos sciagne to nie chce sie instalowac. |
 |
|
|
|
aD1
|
|
|
|
|
Comodore
|
|
Wielkie dzieki za stronke, jesli znalbys jeszcze jakies podobne to podaj linki jak mozesz. I jeszcze pytanko, czym sie rozni format od przywrocenia ustawien fabrycznych? |
 |
|
|
|
aD1
|
|
Niczym?
|