Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 748 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Jaki telefon ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jaki telefon ?"   

Xpufcio
 Wysłana - 1 październik 2003 16:05        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam,
Mam telefon w erze, na firme (chyba pakiet biznes). Umowa juz wygasla wiec chcial bym nabyc jakis nowy telefonik. I zastanawiam co zrobic... Chcial bym np. se t610 lub siemiens st55. Czy rozwiazac umowe i zawiazac nowa (ile wtedy bedzie to kosztowalo?) czy "jakos" sie z nimi dogadac? Rachunki mam na +100 zl.

Jeżeli moja wypowiedż Ci pomogła, to daj mi soga i wejdż na [http://www.pajacyk.pl] , a następnie kliknij na pajacyka.

KOBE22
 Wysłana - 1 październik 2003 20:24      [zgłoszenie naruszenia]

Raczej bardziej sie oplaca wziac nowy abonament bo niestety u nas kazdy nowy potencjalny abonent dostaje lepszy tel.niz ktos kto byl w sieci od 2 lat.

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -

Xpufcio
 Wysłana - 1 październik 2003 20:34      [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki. Lap soga. Hmm.. a jaka taryfa ? Tak bym mial duuuzo darmowych smsow i duuzo darmowych minut za rossadna cene Telefon bedzie na firme wiec nie wiem czy to nie bedzie jakas taryfa "biznes". Pozdrawiam!

Jeżeli moja wypowiedż Ci pomogła, to daj mi soga i wejdż na [http://www.pajacyk.pl] , a następnie kliknij na pajacyka.

KOBE22
 Wysłana - 2 październik 2003 08:41       [zgłoszenie naruszenia]

z tym najlepiej podejdz do salonu, promocje sie czesto zmieniaja wiec oni najlepiej Ci pomoga

członek-mafia.suple.hardcor.pl

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki telefon ?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL