Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 900 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Jaki telefon wybrać???? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jaki telefon wybrać????"   

jaro9999
 Wysłana - 2 listopad 2006 19:41        | zgłoś naruszenie regulaminu

Musze właśnie wymienić telefon na nowy i nie wiem, na co się mam zdecydować.

Najlepiej by było dla mnie wsiąść telefon taki jak, SE P990i, ale niestety przy takim abonamencie, jaki potrzebuje oraz na firmę to i tak wygląda to dość drogo. Może następnym razem obecnie poszukuje jakiegoś telefonu, który na pewno by miał możliwość typu wlan a także aplikację biurowe, maile dobry aparat, bluetooth itp.

Co byście mogli mi doradzić????? Oglądałem się za N80,K800i.

tajniaczek
 Wysłana - 2 listopad 2006 19:53      [zgłoszenie naruszenia]

ile masz na to kasy ?

Sprzedam Motorole E 1000

Znawca -

jaro9999
 Wysłana - 2 listopad 2006 22:48      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm ile mam na to kasy. Telefon bedzie w abonamencie i do tego na firme wienc to ile kasy wydam to jest zalezne ile bedzie kosztował u operatora i w jakim abonamencie.

np. P990i nie jest oficjalnie nawet wprowadzony do sprzedazy u operatorów, można go dostać jedynie jak ma sie znajomości w głownym puktach w mieście gdzie nawet przy abonamecie 400zł i tak sie buli za niego ponad 1000zł to tutaj nawet niema co mowić bo to jest w zupełności nie opłacalne.

Ogólnie poszukuje dobrego telefonu ale niemam zamiaru bulic za niego kilka tysiaków bo to i tak mi laptopa w firmie nie zastąpi.

tajniaczek
 Wysłana - 3 listopad 2006 01:06      [zgłoszenie naruszenia]

a w jakiej sieci bys jeszcze chcia ł ów teleofn.. bo zaden z tych co wymieniels nie ma chyab bezprzewodowego internetu.. ale popatrz na spv w orange...

Sprzedam Motorole E 1000

Znawca -

jaro9999
 Wysłana - 3 listopad 2006 17:38       [zgłoszenie naruszenia]

Chyba Orange!!!! Hmmmm zreszta tam nawet niemasz takich telefonów w ogolnej sprzedazy. Z tego co mi sie wydaje to maja bezprzewodowowy internet(nokia raczej ma na pewno chyba że na ich stronie są błędy, a sony to raczej też ma)

Nikogo niema kto opsługuje się takimi telefonami??? Albo bynajmiej poleca jakiś równie dobry?????

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki telefon wybrać????

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL