Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1767 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
Jaki telewizor??? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jaki telewizor???"   

gucio999
 Wysłana - 11 listopad 2003 00:21        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam do was fachowców takie oto pytanko. Mianowicie niosę się z zamiarem kupna telewizora.Naogladałęm sie tego tak duzo, że nie wiem na co mam sie zdecydować. Doradźcie mi proszę co warto kupić. Interesuje mnie dobry telewizor z płaskim ekranem, najlepiej 29 cali, ale może być mniejszy, w cenie do 2000 zł. Co sądzicie o modelu PANASONIC TX-29 PS 2P. Wart jest takiej kasy? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Zmieniony przez - gucio999 w dniu 2003-11-11 00:30:43

Preskaler
 Wysłana - 11 listopad 2003 07:39       [zgłoszenie naruszenia]

No to chyba nie ma sensu odpowiadać na to samo pytanie w kilku działach?
Dodam może jeszcze to, że jeśli oglądać chcemy TV na dużym ekranie z dużej odległości /bo z bliższej nie można ze względu na widoczne linie/ to taki sam efekt jest na mniejszym ekranie z mniejszej odległości, lecz zwykle na tym mniejszym obraz jest bardziej kontrastowy i wyrażniejszy. Współczesne telewizory,różnych marek, są poza tym podobne do siebie i większa różnica niejednokrotnie występuje między poszczególnymi modelami tej samej marki.
Dawniej wyróżniającą się marką była "Sony", lecz obecnie różnice zanikły.

Preskaler

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jaki telewizor???

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL