| Autor |
"Jakie głosniki?" |
|
|
SIMGREY
|
|
Wysłana - 2 czerwiec 2005 22:32 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
DjDamian
|
|
NIe usłyszysz z tych głośników jakości i cudownego dźwięku, nie ma co sie oszukiwać.
Z tego co podałes, kup lepiej Buszmena, najlepiej dwudrożne.
W 3 drożnych i więcej wiadomo, trzeba na czymś zaoszczędzić żeby dołożyć jeszcze jeden pseudo głosniczek
Znawca -
 |
|
|
|
SIMGREY
|
|
To moze lepiej poczekac i kupic jakies pionki. Jeszcze zobacze,dzieki za odpowiedz
Zmieniony przez - SIMGREY w dniu 2005-06-03 19:18:15 |
 |
|
|
|
MotoMan
|
|
Niedawno dowiedziałem sie o istnieniu tych Boshmanów co o nich sadziciei na jakim poziomie stoja. A z samochodowych szerokopasmówek jakie sa godne zwrócenia uwagi. Jesli chodzi o cene to powinna byc w grancicah rozsadku.
|
|
roksford
|
|
siema
co sie dzje jesli do wzmacniacza 6.1 sa podlaczone tylko 2 glosniki jak beda graly czy wzmacniacz dzila wtedy jako dwu kanalowy a reszta wyjsc jest nie uzywana czy o co z tym chodzi? |
 |
|
|
|
R. Horror
|
|
A wyobrażasz sobie inną możliwość ?
Jeśli nie podłączy się kolumn do pozostałych wyjść, to z oczywistych powodów nie są one w żaden sposób używane. Z drugiej strony w związku z mniejszym obciążeniem zasilacza, wrosną szanse na osiągnięcie deklarowanej przez producenta mocy wyjściowej dla dwóch wykorzystanych kanałów.
Swoją drogą zamieszczanie pytania w innym pytaniu, których to tematy nie mają kompletnie nic wspólnego, zakrawa o zaśmiecanie forum. Ale jako że to pierwszy raz...
Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2005-06-05 04:51:53
 |
|
|
|
SIMGREY
|
|
Znalazłem głosniki firmy Pyle ktore akurat pasuja pod wymiar jaki mam w aucie 139x193. Czy wiecie cos na temat tej firmy? |
 |
|