Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1307 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Jakie głosniki? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jakie głosniki?"   

SIMGREY
 Wysłana - 2 czerwiec 2005 22:32        | zgłoś naruszenie regulaminu

Chciał bym kupic głosniki do auta, (obecnie nie mam rzadnych) zastanawiam sie miedzy [http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52754229] ,a [http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52272197] mam do dyspozycji nieco ponad 100 zł, nie jestem jakims wielkim melomanem choc lubie posłuchac dobrej jakosci dzwieków, ale jezdzenie przez 2 miechy autem w ktorym graja tylko sykacze potrafi człowieka wykonczyc:P

Zmieniony przez - SIMGREY w dniu 2005-06-02 22:33:24

DjDamian
 Wysłana - 3 czerwiec 2005 17:58      [zgłoszenie naruszenia]

NIe usłyszysz z tych głośników jakości i cudownego dźwięku, nie ma co sie oszukiwać.
Z tego co podałes, kup lepiej Buszmena, najlepiej dwudrożne.

W 3 drożnych i więcej wiadomo, trzeba na czymś zaoszczędzić żeby dołożyć jeszcze jeden pseudo głosniczek

-------------------------

Jeżeli muzyka męczy to znaczy że jest hałas

Znawca -

SIMGREY
 Wysłana - 3 czerwiec 2005 19:12      [zgłoszenie naruszenia]

To moze lepiej poczekac i kupic jakies pionki. Jeszcze zobacze,dzieki za odpowiedz

Zmieniony przez - SIMGREY w dniu 2005-06-03 19:18:15

MotoMan
 Wysłana - 3 czerwiec 2005 19:20      [zgłoszenie naruszenia]

Niedawno dowiedziałem sie o istnieniu tych Boshmanów co o nich sadziciei na jakim poziomie stoja. A z samochodowych szerokopasmówek jakie sa godne zwrócenia uwagi. Jesli chodzi o cene to powinna byc w grancicah rozsadku.

"DIYAudio to nie życie, ale całe życie to DIYAudio..."

roksford
 Wysłana - 4 czerwiec 2005 23:17      [zgłoszenie naruszenia]

siema
co sie dzje jesli do wzmacniacza 6.1 sa podlaczone tylko 2 glosniki jak beda graly czy wzmacniacz dzila wtedy jako dwu kanalowy a reszta wyjsc jest nie uzywana czy o co z tym chodzi?

R. Horror
 Wysłana - 5 czerwiec 2005 00:54      [zgłoszenie naruszenia]

A wyobrażasz sobie inną możliwość ?
Jeśli nie podłączy się kolumn do pozostałych wyjść, to z oczywistych powodów nie są one w żaden sposób używane. Z drugiej strony w związku z mniejszym obciążeniem zasilacza, wrosną szanse na osiągnięcie deklarowanej przez producenta mocy wyjściowej dla dwóch wykorzystanych kanałów.
Swoją drogą zamieszczanie pytania w innym pytaniu, których to tematy nie mają kompletnie nic wspólnego, zakrawa o zaśmiecanie forum. Ale jako że to pierwszy raz...

Zmieniony przez - R. Horror w dniu 2005-06-05 04:51:53

ROCKY HORROR

Właściciel drzewa bananowego :-)

Specjalista -

SIMGREY
 Wysłana - 6 czerwiec 2005 23:55       [zgłoszenie naruszenia]

Znalazłem głosniki firmy Pyle ktore akurat pasuja pod wymiar jaki mam w aucie 139x193. Czy wiecie cos na temat tej firmy?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jakie głosniki?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL