Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 947 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Jakie słuchawki 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Jakie słuchawki"   

Hipa
 Wysłana - 5 luty 2007 13:30        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.
Mam zamiar kupić sobie słuchawki przeznaczone do grania w gry FPS.Chodzi mi aby bardzo dobrze było słychać kroki strzały,wszystko co jest przydatne do lokalizacji przeciwnika.

Moje typy:
Sennheiser PC 160
Sennheiser HD 555
Steel Sound 5H v2 USB

A może jeszcze jakieś polecacie w podobnej cenie.

ulig
 Wysłana - 5 luty 2007 14:04      [zgłoszenie naruszenia]

Polecam model HQ 2300D, sa atrakcyjne cenowo, dobrze izoluja Cie od otoczenia a dodatkowo maja dekoder ktory uprzestrzennia dzwiek, bardzo fajna sprawa i oprocz gier przydaje sie tez przy ogladaniu dvd i sa atrakcyjne cenowo.
[allegro.pl/item162548518_creative_hq_2300d_wer_limitowana_z_kablem_optyczny.html]
Ewentualnie model HN 700, posiada regulacje glosu przy sluchawce i aktywna redukcje szumow z otoczenia. sa lekkie i nie boli glowa po kilku godzinach od nacisku.
[allegro.pl/item161147399_sluchawki_creative_hn_700_nowe_gwarancja_.html]

Cubestone
 Wysłana - 5 luty 2007 16:18      [zgłoszenie naruszenia]

rozumiem ze mikrofon jest zbedny...jezeli tak to Sennheiser HD 555 sprawdza sie doskonale...

...Don't let em hold you down, reach for the stars...

Hipa
 Wysłana - 6 luty 2007 06:24      [zgłoszenie naruszenia]

Mikrofon jako tako jest zbędny najwyżej dokupię sobie jakiś doczepiany.

ulig
 Wysłana - 6 luty 2007 18:08      [zgłoszenie naruszenia]

Jak idzie podejmowanie decyzji? Uwielbiam takie zakupy, az sam zaczalem allegro przegladac:)Moze sam sobie kupie jakis gadzet na wiosne :P

Hipa
 Wysłana - 7 luty 2007 06:28      [zgłoszenie naruszenia]

Zostały 2 typy

Sennheiser PC 160
Sennheiser HD 555 - Znajomy je ma i poleca gorąco jeszcze muszę sprawdzić te 2

ulig
 Wysłana - 7 luty 2007 18:58       [zgłoszenie naruszenia]

Jednak mnie zainspirowales, odzyskalem dlug wiec poszedlem dzis do sklepu i kupilem sobie HN 700, co prawda nie pozwolili mi na miejscu ich sprawdzic, ale slyszalem dobra opinie i zaryzykowalem. Oplacalo sie, sa przyjemne. Najlszepsze jest to ze pod oknem mam sklep i caly czas chodza glosno wentylatory tak ze sie okna nie da otworzyc a ten system z redukcja szumow z otoczenia dobrze sobie radzi. w koncu moge palic w pokoju, bo juz moge wytrzymac przy otwartym oknie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jakie słuchawki

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL