Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1299 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
K750i, trzeszczenie - obudowa 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "K750i, trzeszczenie - obudowa"   

silent_
 Wysłana - 12 wrzesień 2006 01:01        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam, ostatnio stalem sie szczesliwym uzytkownikiem telefonu k750i, wszystko jest w jak najlepszym pozatku, telefon dziala wysmienicie, tylko jedna rzecz nie daje mi spokoju, dla wiekszosci z was pewnie wyda sie to problemem nie godnym uwagi ale dla osoby gdzie taki telefon wiaze sie ze sporym wydatkiem naprawde jest to denerwujace, chodzi o trzeszczenie obudowy, wkoncu orginalna nie podrobka, szukalem informacji w sieci niewiele tego, niby w serwisie mogli by to zrobic ale nie wiem czy warto isc. mam go juz 5 dni, podobno po krotkim czasie plastik sie przystosuje???, trzeszczenie slychac po lekkim nacisnieciu w ktorekolwiek miejsce wokol wyswietlacza, nie wiem, moze rozebrac go i wlozyc pare papierkow??? prosze o porade, z gory dzieki pozdrawiam

erminho
 Wysłana - 12 wrzesień 2006 15:59       [zgłoszenie naruszenia]

mialem do czynienia z dwoma k750i i jeden z nich podobnie trzeszczal, w drugim obudowa byla idealnie dopasowana.. czasami tak sie dzieje, tak jest w wielu telefonach... wymiana obudowy moze rozwiazac problem, ale nie musi ja bym papierkow zadnych nie wkladal. lepiej jakis elegancki pokrowiec satynowy, nie czulbys, ze Ci trzeszczy, a i telefon by sie nie zniszczyl.

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

K750i, trzeszczenie - obudowa

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL