Wlasnie konczy mi sie umowa w PLUS GSM, napewno bede ja przedluzac, tylko nie wiem jaki telefon sobie wybrac? Ostatnio wogole tym sie nie interesowalem i od 2 lat katuje jeden model Siemens M55. Chcialbym, zeby nowy telefon posiadal dobry wbudowany aparat, duzy wyswietlacz, niezla polifonie, fajnie by bylo jak by mial mp3 player, dobrze by bylo jak by nie byl trudny w obsludze itp. Jak mozecie to napiszcie swoje sugestie, najlepiej kilka typow, wtedy poszperam w necie i porownam poszczegolne modele. Dzieki wszystkim za pomoc.
wszystko alezy do kasy jaka masz.. weic funkcje ktore wymieniles i niezwaodnosc maja SE k700 d750 w800 roznai sie cena.. jednak jak kasa to nie problem to za lekko ponad 1000 mozna miec w 800 a jakie telefony amsz dostepne u operatora ?
Dzieki, zeby sprecyzowac to niechce super zabawki za 1-2 tys. zl (proponujcie cos tanszego), bo to sie mija z celem, telefon po pierwsze ma byc nie zawodny, szybko smigac, bateria ma dlugo trzymac + te skromne dodatki co wymienilem Nie bede telefonu uzywac do gier ew. do multimediow Juz jakis zarys mam, a co sadzicie o Motoroli V3?
Zmieniony przez - Goral w dniu 2006-02-06 20:48:02
Ja radze wziasc motorolke E398 ma mp3 player, wymienne kart pamieci, dobra batertie i calkiem calkiem polifonie. Albo jak masz troszke wiecej kasy to wes Samsunga D500 lub D600 albo SE K750i tez maja bardzo dobre baterie. V3 ja bym raczej nie wziol bo ma tylko 5 mega pamieci a aparat tej samej jakosci co E398 tylko ze jest plaska i ma 256 tys kolorów i za to przeplacasz jakies 300 jak nie wiecej zl.
chcialbys, zeby telefon mial m.in dobry aparat i mp3, a v3 niestety nie ma mp3, a co do aparatu to VGA - niezly, ale nic specjalnego
juz lepiej byloby wziac k700i, jest dosc tani, jak na swoje mozliwosci, uzywany kosztuje ok. 450zl, aparat tez ma vga, a do tego mp3 i radio druga moja propozycja to nokia 6230(i), bez 'i' kosztuje okolo 500zl, to jest to samo, co k700i, z tym, ze ma mniejszy wyswietlacz, ale za to ma slot na karty pamieci. nastepna propozycja to sony ericsson k600i, rowniez technicznie podobny do k700i, nie ma slotu na karty pamieci, ma jedynie 33mb, ale za to ma aparat 1.3mpix. Kolejna moja propozycja to siemens sx1, pracujacy na Symbianie. Ma on mp3, radio, aparat vga...Jesli nie przeszkadza Ci jego wyglad (dosc ekstrawagancki) to bylby to niezly wybor, a do tego tani, bo jego to okolo 450zl