| Autor |
"Kolejny nowy pomysł:-)" |
|
|
Mario_001
|
|
Wysłana - 1 marzec 2004 21:39 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam kolejny pomysł Nie wiem, czy dobry, czy zły (ale jak dla mnie, całkiem ciekawy ) Otóż, mam pomysła, co by w każdym dziale znalazł się podwieszony post typu "kupie-sprzedam" tak jak to ma miejsce w dziale gsm. Co prawda trąci to juz komercją troche, ale może pomysł nie jest zły? Co wy na to? Osobiscie chętnie bym się rozglądnął za częściami, czy układami elektronicznymi, może komuś coś zbędne, a innemu sie przyda. Ciekaw jestem opinii. Poozdrawiam!!
| |
|
 |
|
|
|
Preskaler
|
|
Moim zdaniem to przesada, żeby w każdym dziale... Myślę, że osobny dział by wystarczył. W tym dziale mogłyby być tematy - Drobnica, sprzęt TV i OR, Sprzęt i osprzęt Sat itp. Lub konkretnie - poszukuję taniego TV, Układy scalone UL**** sprzedam, używany aparat foto cyfrowy kupię itp. To drugie rozwiązanie wydaje się lepsze. Po zrealizowaniu - temat zamykać.
|
|
Mario_001
|
|
|
|
|
Rocky B.
|
|
No wlasnie patrze ze dzial audio sie niezle rozwija co za tym idzie wiecej ludzi by chcialo cos obchnac Mysle ze taki dzial handlowy to by byl nieglupi pomysl. Wiecie jakies glosniki na sprzedaz itp.
|
|
Preskaler
|
|
Łapaj "Soga" Mario!
|
|
Rocky B.
|
|
Preskaler - to co sadzisz o tym podwieszonym poscie na temat sprzetu itp?[felektr.katalogi.pl/temat2003/]
|
|
Mario_001
|
|
|
|
|
aD1
|
|
|
|
|
aD1
|
|
Aha, bylbym zapomnial - sog.
|
|
Preskaler
|
|
No ja też jestem za! Będzie mniej "śmieci" na pozostałych a szczególnie na "Audio". No ale to fakt, że "Mateo" nie ma czasu. Przy okazji może by coś zrobić z tym "konwektorem" w tytule działu (podtytule) bo za każdym razem się rumienię ze wstydu jak na to patrzę.
|
|
aD1
|
|
Zmieniony przez - aD1 w dniu 2004-03-02 22:21:04