Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1274 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Organizacyjne
Kolejny nowy pomysł:-) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kolejny nowy pomysł:-)"   

Mario_001
 Wysłana - 1 marzec 2004 21:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam kolejny pomysł Nie wiem, czy dobry, czy zły (ale jak dla mnie, całkiem ciekawy ) Otóż, mam pomysła, co by w każdym dziale znalazł się podwieszony post typu "kupie-sprzedam" tak jak to ma miejsce w dziale gsm. Co prawda trąci to juz komercją troche, ale może pomysł nie jest zły? Co wy na to? Osobiscie chętnie bym się rozglądnął za częściami, czy układami elektronicznymi, może komuś coś zbędne, a innemu sie przyda. Ciekaw jestem opinii. Poozdrawiam!!

Preskaler
 Wysłana - 1 marzec 2004 22:59      [zgłoszenie naruszenia]

Moim zdaniem to przesada, żeby w każdym dziale... Myślę, że osobny dział by wystarczył. W tym dziale mogłyby być tematy - Drobnica, sprzęt TV i OR, Sprzęt i osprzęt Sat itp. Lub konkretnie - poszukuję taniego TV, Układy scalone UL**** sprzedam, używany aparat foto cyfrowy kupię itp. To drugie rozwiązanie wydaje się lepsze. Po zrealizowaniu - temat zamykać.

Preskaler

Mario_001
 Wysłana - 2 marzec 2004 07:26      [zgłoszenie naruszenia]

Hmm.. No też było by fajne. Ale ogólnie chyba pomysł nie głupi? Tym bardziej, że napewno każdy ma coś, czego chętnie by się pozbył, i napewno znajdzie się ktoś, kto by chętnie by to kupił. No i było by to w jednym miejscu i człowiek łatwo by znalazł coś, co go interesuje. Nie chciałbym się za bardzo mądrzyć, ale prowadzący forum, mogliby także np pobierać jakaś tam nawet groszową opłatę od zawartej transakcji co mogłoby się napewno jakiś sposób przyczynić do rozwoju forum. Oczywiście w ramach przyzwoitości żeby z drugiej strony forum nie stało sie prawie wyłącznie giełdą. Ale sposób zrealizowania tego, to już należy do prowadzących. Moim zdaniem, pomysł nie jest jak najbardziej dobry Poozdrawiam!!

Rocky B.
 Wysłana - 2 marzec 2004 13:55      [zgłoszenie naruszenia]

No wlasnie patrze ze dzial audio sie niezle rozwija co za tym idzie wiecej ludzi by chcialo cos obchnac Mysle ze taki dzial handlowy to by byl nieglupi pomysl. Wiecie jakies glosniki na sprzedaz itp.

The World Is Yours

Preskaler
 Wysłana - 2 marzec 2004 14:07      [zgłoszenie naruszenia]

Łapaj "Soga" Mario!

Preskaler

Rocky B.
 Wysłana - 2 marzec 2004 15:56      [zgłoszenie naruszenia]

Preskaler - to co sadzisz o tym podwieszonym poscie na temat sprzetu itp?[felektr.katalogi.pl/temat2003/]

The World Is Yours

Mario_001
 Wysłana - 2 marzec 2004 18:07      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki za soga Czasem mi się zdaży pomyśleć Poozdrawiam!!

aD1
 Wysłana - 2 marzec 2004 18:25      [zgłoszenie naruszenia]

Fajne pomysły masz, tylko szkoda, ze z realizacja gorzej znajac 'zajetego' Mateusza. Ale to nic - przynajmniej jakies pomysly są na udoskonalenie forum.

'I wish I was a radio song, the one that you turn off...'

aD1
 Wysłana - 2 marzec 2004 18:26      [zgłoszenie naruszenia]

Aha, bylbym zapomnial - sog.

Preskaler
 Wysłana - 2 marzec 2004 19:17      [zgłoszenie naruszenia]

No ja też jestem za! Będzie mniej "śmieci" na pozostałych a szczególnie na "Audio". No ale to fakt, że "Mateo" nie ma czasu. Przy okazji może by coś zrobić z tym "konwektorem" w tytule działu (podtytule) bo za każdym razem się rumienię ze wstydu jak na to patrzę.

Preskaler

aD1
 Wysłana - 2 marzec 2004 22:15      [zgłoszenie naruszenia]

Zmieniony przez - aD1 w dniu 2004-03-02 22:21:04

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kolejny nowy pomysł:-)

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL