Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 705 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Śmietnik
Kto chce sie przyloczyć 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kto chce sie przyloczyć"   

Forester
 Wysłana - 22 luty 2003 17:40       

Przeniesiona przez Arnold_S. z działu 'Organizacyjne'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Kto z was chcialby stworzyc uniwersalna strone o elektronice niech pisze na adres LOGOForest@poczta.onet.pl. Mam już caly projekt strony jeszcze tylko serwerek i pare schematów...no i rusza nowa strona o elektronice PRAKTYCZNE a nie jakies tam teoretyczne gledzenie...

Poxter
 Wysłana - 22 luty 2003 18:04       [zgłoszenie naruszenia]

Przykro mi ale niestety twój post musze skasować. Nie robie tego narazie za maila ale troszke przesadziłeś z tą propozycją:)Gdyby to była porpozycja robienia stronki o innej tematyce niż elektronika na pewno bym tego niezrobił.
Napisz mi co chciałbyś dokładnie tam dać,muszeprzyznaćże może szło by się jakoś dogadać i umieściś stronkę zamiast tej co teraz widnieje na banerze w forumPrzydałby się ktoś kto zająłby się poprowadzeniem serwisu. Jeden użytkownik forum już zgłosił chęć zrobienia stronki i pomaganiu w jej utrzymaniu i z tego co wiem też już ma jakiś projekt. Może szło by się dogadać co i jak istworzyć wspólny serwis "scalony" z forum. Masz ewentualnie gdzie umieśćiś na serwer?? Jak nie i byśmy się dogadali to może dogadałbym się z Mateo i może dałby troszke przestrzeni na serwerze.
Wszystko jest do zgadania. Narazie jeszcze raz sorki ale ewidennie przesadziłeś z postem i go kasuje

[www.ebooks.glt.pl] -->książki elektroniczne

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kto chce sie przyloczyć

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL