Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 841 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Kto ma jaki sprzęt II 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Kto ma jaki sprzęt II"   

ttrol
 Wysłana - 18 maj 2003 20:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Proponuję odświeżyć ten temat, lecz bez zdjęć i niepotrzebnych wypowiedzi. Sam spis sprzętu i to wszystko, żeby było klarownie. Pozdrawiam

ttrol

Cubestone
 Wysłana - 18 maj 2003 22:21      [zgłoszenie naruszenia]

Czemu sluzyc ma ta ankieta??? Bo ja nie bardzo rozumiem....to tak jak bym rzucil temat w stylu "ile ma twoj wacek II"....oczywiscie sa ludzie majacy inne zdanie, jednakze "odsmazanie starych kotletow" nigdy nie bylo "zdrowe"..... ....ale skoro pytasz to ja dysponuje radiomagnetofonem marki YOKO, ktory popularnie zwany jest jamnikiem, jak podkrece bass to lupie jak ja ******le....

...keep your friends close enemies closer...

Cubestone
 Wysłana - 18 maj 2003 23:14      [zgłoszenie naruszenia]

aaaaaaaa i zapomnialem dodac ze mam jeszcze podlaczony do niego toster i mikrofale, jak dam za duzo basu to grzanki wyskakuja i musze sprzatac....to troche przykre, ale wysublimowany bas i krystalicznie czyste wysokie tony rekompensuja te smutne chwile kiedy musze wchodzic po drabinie zeby odkleic tosta z sufitu......

ttrol
 Wysłana - 18 maj 2003 23:20      [zgłoszenie naruszenia]

Bardzo mi przykro, że Pan to tak potraktował. W każdym razie miłych doświadczeń odsłuchowych z jamnikiem.

ttrol

Cubestone
 Wysłana - 18 maj 2003 23:23      [zgłoszenie naruszenia]

jesli wytlumaczysz mi sens tego typu ankiety i mnie to przekona, to nawet zrobie taka sama....ale w tym momencie jest to bezcelowe...i nie zaden Pan tylko Cubestone...

ttrol
 Wysłana - 18 maj 2003 23:32      [zgłoszenie naruszenia]

Czy nigdy nie byłeś ciekaw jakim sprzętem dysponuje Twój rozmówca. Ja bardzo, a kiedy znajdzie się ktoś kto ma podobny to dopiero można sobie pogadać. Ale oczywistym jest, że nie wszystkich to musi interesować. Uważam, że niepotrzebna była ta ostra krytyka. Może komuś się spodoba, a jak nie to nic się nie stanie. Pozdrawiam

ttrol

Cubestone
 Wysłana - 18 maj 2003 23:44      [zgłoszenie naruszenia]

nie no spoko, ale ten temat byl juz poruszany, a jesli interesujesz sie kto ma jaki sprzet to czemu nie napisales co Ty masz.....nie martw sie specjalnie dla Ciebie zaloze nowy temat "Kto ma jaki sprzet III"

ttrol
 Wysłana - 18 maj 2003 23:50      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki, jestem Twoim dłużnikem

ttrol

Cubestone
 Wysłana - 20 maj 2003 22:46      [zgłoszenie naruszenia]

Jak pewnie juz zdazyles zauwazyc ten post nie wzbudzil raczej zadnych emocji.....

ttrol
 Wysłana - 20 maj 2003 22:48      [zgłoszenie naruszenia]

Niestety, może Twój będzie cieszył się lepszym powodzeniem...

ttrol

Cubestone
 Wysłana - 20 maj 2003 22:56       [zgłoszenie naruszenia]

wlasnie chodzilo mi o ten moj "twoj"

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Kto ma jaki sprzęt II

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL