Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1061 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
LG GT500 jak połączyć zkomputerem? ;/ 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "LG GT500 jak połączyć zkomputerem? ;/"   

JussT1k
 Wysłana - 19 maj 2010 15:22        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam taki problem, ściagalam lg pc suite III instalowalam i nic, jak daje "kreator polaczenia" to to sie laczy przez bluetooth i kicha ;/ a w instrukcji z pudelka psize zeby wybrac przez USB a nie da sie;/ plyty nie mam. sciagalam sterowniki, rozne ale nic, moze niewlasciwe, albo po prostu nie potrafie znalezc, czytalam na forach ale nie mam pojecia jak sciagnac program Lg Mobile Phone Software Update Tool, nawet ze strony lg.pl nie potrafie ;/ pomocy, ktos ma ten tel i wie skad mozna sciagnac i CO trzeba sciagnac zeby bylo polaczone z kompem jako pamiec masowa czyli osobny dysk? albo wogole zeby sie polaczylo ;/

zbysiu13
 Wysłana - 19 maj 2010 15:46      [zgłoszenie naruszenia]

A tak ogólnie, to jakie połączenie jest u Ciebie możliwe? Masz w komputerze bluetooth? Masz kabel usb do tego telefonu?

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

JussT1k
 Wysłana - 19 maj 2010 15:55       [zgłoszenie naruszenia]

no w komputerze bluetuuth to chyba nie mamxd a kabel mam i podlaczam tylko ze tak jakby nie czyta go calkowicie bo nie moge uruchomic go w tym lg pc suite zapewne jakies sterowniki usb potrzbuje ale nie mam popjecia jakie i z kad ;/

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

LG GT500 jak połączyć zkomputerem? ;/

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL