| Autor |
"Loga,dzwonki i gry za FREE" |
|
|
DeeJaaVuu
|
|
Wysłana - 1 październik 2003 20:19 | zgłoś naruszenie regulaminu
Czy zna ktoś jakieś stronki z których można ściągnąć za darmo albo przynajmniej za niewielką opłatą a nie za 11zł jakieś fajne kolorower logo, czy dzwonki do Siemensa M55 ?? Bo z tego co widze to wszędzie kosztuje to 9zł netto , a to troche sporo jak za jednego smsa z tapetką. Pozatym i tak po wysłaniu smsa odsyłają do jakieś strony i trzeba sobie samemu dane logo czy dzwięk ściągnąć przez WAP....
| |
|
 |
|
|
|
Poxter
|
|
telix.pl szukaj zakladki "gratis" tam mozna sporo ciekawych kolorowych tapet(w postaci mms)itp sobie zgrac za cene polaczenia z wapem
Pozdrówka |
 |
|
|
|
donald
|
|
[http://www.wapster.pl]
wystarczy sie zalogowac i za wapstery(otrzymujesz je za darmo)można brać dzwonki, loga, wygaszacze itd. |
 |
|
|
|
Ss
|
|
Poxter, byłem tam, właże na WAP, potem w MMS i jest komunikat że albo nie można wyświetlić strony albo jeszcze coś głupszego i sę za cholerę nie mogę dokopać.
A pozatym zgrałem sobie skądś Tetrisa za 1,22zł :)
--------------------
Zrób SE to sam
|
 |
|
|
|
ReLaXyMeN
|
|
DejaaVuu- Nie czaję problemu...-kup sobie tylko kabel do podłączenia do pc i będziesz miał wszystko za free! Raz zainwestujesz ale w komórze będizesz miał wypas na maxa za friko. Np. bierzesz sobie gify, zdjęcia, obrazki z kompa i przenosisz do fona...co tylko chcesz- możesz sobie nawet sam na programach giiffy robić. Gry też są na necie. POZDRO |
 |
|