Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2319 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Loga,dzwonki i gry za FREE 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Loga,dzwonki i gry za FREE"   

DeeJaaVuu
 Wysłana - 1 październik 2003 20:19        | zgłoś naruszenie regulaminu

Czy zna ktoś jakieś stronki z których można ściągnąć za darmo albo przynajmniej za niewielką opłatą a nie za 11zł jakieś fajne kolorower logo, czy dzwonki do Siemensa M55 ?? Bo z tego co widze to wszędzie kosztuje to 9zł netto , a to troche sporo jak za jednego smsa z tapetką. Pozatym i tak po wysłaniu smsa odsyłają do jakieś strony i trzeba sobie samemu dane logo czy dzwięk ściągnąć przez WAP....

Poxter
 Wysłana - 1 październik 2003 21:06      [zgłoszenie naruszenia]

telix.pl szukaj zakladki "gratis" tam mozna sporo ciekawych kolorowych tapet(w postaci mms)itp sobie zgrac za cene polaczenia z wapem

Pozdrówka

donald
 Wysłana - 18 październik 2003 20:32      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.wapster.pl]
wystarczy sie zalogowac i za wapstery(otrzymujesz je za darmo)można brać dzwonki, loga, wygaszacze itd.

Ss
 Wysłana - 19 październik 2003 01:01      [zgłoszenie naruszenia]

Poxter, byłem tam, właże na WAP, potem w MMS i jest komunikat że albo nie można wyświetlić strony albo jeszcze coś głupszego i sę za cholerę nie mogę dokopać.

A pozatym zgrałem sobie skądś Tetrisa za 1,22zł :)

--------------------
Zrób SE to sam

ReLaXyMeN
 Wysłana - 13 grudzień 2003 13:40       [zgłoszenie naruszenia]

DejaaVuu- Nie czaję problemu...-kup sobie tylko kabel do podłączenia do pc i będziesz miał wszystko za free! Raz zainwestujesz ale w komórze będizesz miał wypas na maxa za friko. Np. bierzesz sobie gify, zdjęcia, obrazki z kompa i przenosisz do fona...co tylko chcesz- możesz sobie nawet sam na programach giiffy robić. Gry też są na necie. POZDRO

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Loga,dzwonki i gry za FREE

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL