| Autor |
"MOTOROLA C650, SAGEM MYX5-2, SIEMENS ST55, SAGEM My X6 który wybrać..." |
|
|
answer76
|
|
Wysłana - 4 sierpień 2005 09:30 | zgłoś naruszenie regulaminu
Który wybrać?? Zależy mi na dużym, dobrym wyświetlaczu. Czekam na opinie...
// Do listy musze dodać jeszcze MOTOROLE e365
Zmieniony przez - answer76 w dniu 2005-08-04 09:34:49
| |
|
 |
|
|
|
erminho
|
|
Sagema my x6 nie widzialem, ale pewnie jesr fajny, za to Sagema MyX 5-2 mialem pare razy w reku i wyswietlacz to on ma baardzo ladny  |
Specjalista -
 |
|
|
|
borsuk64
|
|
Proponuje Ci Motorole E365 lub Sagema x6, dwa telefony mają duże wyświetlacze i dobre aparaty.Siemensa ST55 nie polecam. |
 |
|
|
|
Gs
|
|
ja polecam sagema.sam osobiscie mam 5-2 i nie nazek.motki 365 sa spoko ale ponoc po kilku miesiac jest taka wolna i sie wiesza ze trzeba soft wgrywac od nowa. sagemka mam od pol roku i ani razu mi sie nie zawiesil a bateria 4-5 doby trzyma.X6 nie widzialem osobiscie ale chyba robi lepsze fotki niz 5-2. Pozdr. |
 |
|
|
|
borsuk64
|
|
jak ktoś zdjął złym sprzętem albo źle simlocka to sie moga wieszać, ale nie widziałem jeszcze zeby sie wieszały :] w sagemach bateryjki dobrze trzymają |
 |
|
|
|
Gs
|
|
o tych motkach czytalem na inspiracja.pl osobiscie nie testowalem a bateryjki w sagemie dobrze trzymaja to fakt. |
 |
|
|
|
borsuk64
|
|
no widzisz a ja nie jeden telefon testowałem |
 |
|
|
|
seb2020
|
|
Sagema MYX 5-2 odradzam... mała pamięć... I po zdjęciu simlocka będzie się często zawieszał przy transmisji danych przez podczerwień... |
 |
|
|
|
erminho
|
|
MOTOROLA C650 - nie polecam, ogolnie nic specjalnego, mala pamiec .... SAGEM MYX5-2 - na pewno lepszy telefon od motorli, ale tez nie najlepszy, chociaz ma ladny wyswietlacz i fotki fajnie wygladaja
SIEMENS ST55 - ZŁOM !!! nie polecam, ma tylko ladny wyswietlacz i w miare dobra jakosc fotek reszta to tragedia
SAGEM My X6 - podobny do 5-2 ...
ktos tam jeszcze napisal Motorola e365 - nie polecam, ze wzgledu na to, iz nie ma javy. |
Specjalista -
 |
|