Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 859 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
Mam problem ... prosze o szybki wglad :> 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Mam problem ... prosze o szybki wglad :>"   

maggot
 Wysłana - 4 grudzień 2003 22:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

otoz moj tata ma 2 sklepy i jednego nie moze upilnowac to sa sklepy z komorkami ...
i chodzi mi o zainstalowanie kamery ... i teraz chcialbym sie ogolnikowo spytac jak musiala by wygladac ta kamera. .. co moglo by nagrywa 8 godzin pracy lub wiecej... chodzi mi o taka amatoszczyzne chyba ze ktos zna firmy co sie tym specjalizuja to tez mile widziane
dziekuje z gory

Preskaler
 Wysłana - 5 grudzień 2003 05:21      [zgłoszenie naruszenia]

Cześć!
Za mało wpisałeś informacji ale wnioskuję, że chodzi Ci o zabespieczenie przeciwwłamaniowe do sklepu. Jako rozwiązanie widzisz instalację kamery z nagrywaniem obrazu. Nie jestem przekonany czy to jest dobre rozwiązanie?
Można to zrobić w ten sposób, że małą kamerkę z bezprzewodowym przekazem
/widziałem na "Allegro" za 240 zł - zasięg do 1 km/ zainstalować w sklepie a magnetowid w bespiecznej odległości z odbiornikiem obrazu i automatycznym
lub ręcznym /do wyboru/ nagrywaniem obrazu. Nie znam firmy działającej w Twoim mieście i specjalizującej się w instalacjach przeciwwłamaniowych. To trzeba się dowiedzieć tam na miejscu, tylko taka robota będzie kilka razy droższa niż własne wykonanie /nie koniecznie lepsza/.
Pozdrawiam!

Preskaler

Specjalista -

maggot
 Wysłana - 5 grudzień 2003 08:06      [zgłoszenie naruszenia]

chodzi mi o nagrywanie sprzedawcy

Preskaler
 Wysłana - 5 grudzień 2003 16:54      [zgłoszenie naruszenia]

To jest prostsza sprawa. Wystarczy magnetowid /sześciogłowicowy/ aby miał funkcję EP. Wtedy można nagrywać na kasecie 240 szesnaście godzin nagrania.
Podłączyć jakąkolwiek kamerke /np. miniaturową/ i nagrywać na magnetowid.
Kamerę trzeba ukryć /nie jest to trudne przy miniaturowej/ i magnetowid także. Trzeba pamiętać, że magnetowid musi mieć chłodzenie tj. swobodny dostęp powietrza do niego.
Pozdrawiam!

Preskaler

Specjalista -

maggot
 Wysłana - 5 grudzień 2003 18:57       [zgłoszenie naruszenia]

ok dzieki jak by co to sie odezwe

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mam problem ... prosze o szybki wglad :>

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL