Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 678 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Milestone - czy gwarancja przysługuje mi na pęknięty ekran? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Milestone - czy gwarancja przysługuje mi na pęknięty ekran?"   

Kutagawa
 Wysłana - 28 listopad 2010 03:15        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, parę dni temu rozwalił mi się wyświetlacz w Motoroli Milestone, na ekranie jest sięgająca dna szkła gruba rysa i tylko patrzeć jak zrobi się pajęczynka, telefon złamałem w kieszeni, byłem trzeźwy jak świnia, czy przysługuje mi gwarancja?

Telefon mam dopiero miesiąc(), według tego co pisze na karcie gwarancyjnej mogę zwrócić telefon i powinno obyć się bez problemów, mam się na coś przygotować, macie jakieś porady lub instrukcje?

Dodam, że rozwalenie ekranu w tym telefonie na początku wydawało mi się czymś niemożliwym, a jednak byłem w stanie zrobić to w kieszeni, nie mam pojęcia w jaki sposób. Proszę o pomoc, SOGuje!!!

smuk
 Wysłana - 28 listopad 2010 11:11      [zgłoszenie naruszenia]

Ale jak nastąpiło uszkodzenie bo nie czaje ?? Uderzyles nim o cos czy jak ?
Wydaje mi sie ze jesli uszkodzenie nastąpilo z twojej winy[a domyslam sie ze tak] to raczej nie ma szans na uznanie gwarancji.

tajniaczek
 Wysłana - 28 listopad 2010 11:30      [zgłoszenie naruszenia]

nie ma możliwości uznania pękniętego hartowanego szkła na gwarancji.

Serwis teleplan z Bydgoszczy załatwia to w kilka dni, z wpisem do karty gwarancyjnej. Koszt 201 PLN.. sam to przechodziłem tydzień temu.

Sprzedam Motorole E 1000

Znawca -

Kutagawa
 Wysłana - 28 listopad 2010 19:41       [zgłoszenie naruszenia]

Hartowane szkło w tym telefonie złamało się w kieszeni, więc coś tu jest nie tak, bynajmniej nie z kieszenią, tylko szkłem. Gdybym Go rozwalił na betonie, albo chociaż sam ręką potrzaskał to przynajmniej nie miałbym do siebie pretensji, a tak to jestem mega wściekły, musiałem Go złamać leżąc na łóżku, ale tak czy inaczej to nienormalne, żeby w pustej kieszeni mógł się rozwalić ekran, chyba muszą mi to przyjąć, to było w 100% bez mojej winy(?)...

Dzięki za odpowiedzi

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Milestone - czy gwarancja przysługuje mi na pęknięty ekran?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL