| Autor |
"Moj pierwszy raz z Nokia - co powinienem wiedziec?" |
|
|
deino
|
|
Wysłana - 4 sierpień 2006 12:57 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
Maxtor
|
|
Ja ci powiem ze do wszystkiego mi wystarczy Nokia PC Suite. Dobry program |
 |
|
|
|
Zioma.llo
|
|
jak wyżej kolega napisał oraz w telefonie jest chyba funkcja która pozwala włączyć karte pamięci jako dysk wymienny.poszukaj
|
|
Maxtor
|
|
|
|
|
deino
|
|
|
|
|
Zioma.llo
|
|
napewno będzie szybsza transimsja
|
|
BranGo
|
|
|
|
|
deino
|
|
tak, jade na firmowych elementach
jeszcze elokwencja poblyszczysz?
|
|
Roumain
|
|
bierz bluetootha, będziesz miał na przyszłość jak zmienisz telefon |
 |
|
|
|
BranGo
|
|
To dobrze zes sie zabezpieczyl.. uwazaj na te nie firmowe bo ci dupsko peknie <yes> |
 |
|
|
|
Maxtor
|
|
Ale z Was dzieci, człowiek starał się jakoś Was zainteresować tematem a wy mu tu o rzeczach zbreźnych.
Ja do mojej Nokii kupiłem Bluetootha i jestem zadowolony ponieważ już w domu mam jeden telefon na bluetootha i moge spokojnie korzystać. Używam z pakietu Nokia PC Suite i uważam że to ciekawa propozycja, gdyz np. przy kazdym połączeniu z komputerem może ci programowo ściagać zdjęcia, wideo z telefonu i zapisywać, jest opcja, że w chodfzisz do telefonu jak do normalnego dysku, czyli same dogodności. Jedną co prawda ale i to logiczna niedogodnościa jest karta. Dokładnie nie pisza jaka może być czy Dual Voltage MMC czy zwykła MMMc, Ja nabyłem zwykła MMC i działa. Najlepeij jednak jak chcesz korzystać z odtwarzacza na telefonie, to często nie wyciagać tej karty, gdyz czasem się zdarza, że telefon jej nie odczytywuje poprawnie. Jakby tu powiedzieć, to wibracje są jak w nokii 3510i a nie jak np. w nokii 3100 czyli, że są dograne w 100% do melodi ale sa standartowe, monotonne. Co do długości trzymania baterii to jednak jest to kwestia wiadoma, że przy takim wyświetlaczu, odtwarzaczu, aparacie nie da się zrobić czegoś długowiecznego. a co do odtwarzacza, to słuchająć muzyki, nie możesz robić zdjęć (jak właczysz aparat to muzyka sie zastopuje). Na poczatęk już kupując radziłbym sobie dokupic adapter słuchawkowy AD-15 (ok 60zł) i jakies dobre słuchawki. Wtedy można się rozkoszować dźwiękiem. Moim zdanie, to ta nokia to dobry wybór, co prawda dużo bajerów jak Naciśnij i mów/ Dostepność które nie działają gdyz operator na to nie pozwala, ale ogólnie telfon zgrabny i dobry. Polecam |
 |
|