Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1571 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Moj pierwszy raz z Nokia - co powinienem wiedziec? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Moj pierwszy raz z Nokia - co powinienem wiedziec?"   

deino
 Wysłana - 4 sierpień 2006 12:57        | zgłoś naruszenie regulaminu

Hej,

wlasnie przerzucam sie na Nokie 6230i i zastanawiam sie, co jako swiadomy uzytkowki powinienem wiedziec - tzn jakie aplikacje znac i uzywac w celu jego personalizacji/wgrywania danych(samych takich menagerow co najmniej 4 widzialem a chyba troche bez sensu 4 uzywac ), na co uwazac, czego lepiej nie ruszac i np. skad soft brac .
Nie oczekuje litanii tekstu,ale chociaz linki, zeby poczytac.
dzieki.

mod w Sieciach Komputerowych KFD

Maxtor
 Wysłana - 4 sierpień 2006 13:21      [zgłoszenie naruszenia]

Ja ci powiem ze do wszystkiego mi wystarczy Nokia PC Suite. Dobry program

Zioma.llo
 Wysłana - 4 sierpień 2006 14:32      [zgłoszenie naruszenia]

jak wyżej kolega napisał oraz w telefonie jest chyba funkcja która pozwala włączyć karte pamięci jako dysk wymienny.poszukaj

[www.rgf.prv.pl] <----Forum o grach samochodowych.ZAPRASZAM!!

Maxtor
 Wysłana - 5 sierpień 2006 00:48      [zgłoszenie naruszenia]

u nawet nie wiedziałem

deino
 Wysłana - 6 sierpień 2006 20:43      [zgłoszenie naruszenia]

kabelki..

dku-2 skreslilem, wole ca53. ale zastanawiam sie czy nie wziac moze bluetootha.. niby mam nawet i czytnik kart, ale wyjmowac ciagle karte.. to zajoba idzie dostac

mniemam, ze przez ca53 jak i przez bluetooth z pomoca oxygenow/nokia pc suite mam takie same funkcjonalnosci (tzn to samo jestem w stanie zrobic)?
czy moze jednak taki zwykly kabel ma jakies przewagi?

Zioma.llo
 Wysłana - 7 sierpień 2006 09:54      [zgłoszenie naruszenia]

napewno będzie szybsza transimsja

[www.rgf.prv.pl] <----Forum o grach samochodowych.ZAPRASZAM!!

BranGo
 Wysłana - 9 sierpień 2006 11:30      [zgłoszenie naruszenia]

Zes tytuł tematu dał - moj pierwszy raz z nokia ,, a zabezpieczyles sie..??

deino
 Wysłana - 9 sierpień 2006 12:40      [zgłoszenie naruszenia]

tak, jade na firmowych elementach

jeszcze elokwencja poblyszczysz?

Roumain
 Wysłana - 10 sierpień 2006 11:03      [zgłoszenie naruszenia]

bierz bluetootha, będziesz miał na przyszłość jak zmienisz telefon

BranGo
 Wysłana - 11 sierpień 2006 19:43      [zgłoszenie naruszenia]

To dobrze zes sie zabezpieczyl.. uwazaj na te nie firmowe bo ci dupsko peknie <yes>

Maxtor
 Wysłana - 11 sierpień 2006 20:43      [zgłoszenie naruszenia]

Ale z Was dzieci, człowiek starał się jakoś Was zainteresować tematem a wy mu tu o rzeczach zbreźnych.

Ja do mojej Nokii kupiłem Bluetootha i jestem zadowolony ponieważ już w domu mam jeden telefon na bluetootha i moge spokojnie korzystać. Używam z pakietu Nokia PC Suite i uważam że to ciekawa propozycja, gdyz np. przy kazdym połączeniu z komputerem może ci programowo ściagać zdjęcia, wideo z telefonu i zapisywać, jest opcja, że w chodfzisz do telefonu jak do normalnego dysku, czyli same dogodności. Jedną co prawda ale i to logiczna niedogodnościa jest karta. Dokładnie nie pisza jaka może być czy Dual Voltage MMC czy zwykła MMMc, Ja nabyłem zwykła MMC i działa. Najlepeij jednak jak chcesz korzystać z odtwarzacza na telefonie, to często nie wyciagać tej karty, gdyz czasem się zdarza, że telefon jej nie odczytywuje poprawnie. Jakby tu powiedzieć, to wibracje są jak w nokii 3510i a nie jak np. w nokii 3100 czyli, że są dograne w 100% do melodi ale sa standartowe, monotonne. Co do długości trzymania baterii to jednak jest to kwestia wiadoma, że przy takim wyświetlaczu, odtwarzaczu, aparacie nie da się zrobić czegoś długowiecznego. a co do odtwarzacza, to słuchająć muzyki, nie możesz robić zdjęć (jak właczysz aparat to muzyka sie zastopuje). Na poczatęk już kupując radziłbym sobie dokupic adapter słuchawkowy AD-15 (ok 60zł) i jakies dobre słuchawki. Wtedy można się rozkoszować dźwiękiem. Moim zdanie, to ta nokia to dobry wybór, co prawda dużo bajerów jak Naciśnij i mów/ Dostepność które nie działają gdyz operator na to nie pozwala, ale ogólnie telfon zgrabny i dobry. Polecam

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Moj pierwszy raz z Nokia - co powinienem wiedziec?

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL