Jezeli stawiasz na jakość wytrzymałość i dobrą żywotność baterii to nokia, natomiast jeżeli interesuja Cie bajery typu iTunes(odtwarzacz mp3) dobry dzwiek w głośniczkach nagrywanoe wideo ALE bateria trzymajaca ok. 3-4dni to bierz motkę tyle
-ladniejszy design
kwestia gustu
-ladniejszy, acz mniejszy pixelowo wyswietlacz
ładniejszy? E1 ma ładniejszy!
-lepszy aparat
ale tylko troche
-radio
ale beznadziejne
-karty pamieci do 2gb, motka ma chyba do 512(?)
motka do 1GB - po co więcej?
-mniejsza awaryjnosc
dlaczego?
-stabilniejszy soft
o sofcie w motorolkach to mi już lepiej nic nie mów
-ogolnie wiekszy komfort w uzytkowaniu
ja bym wolał E1.
Jestem za Motorolą. Dochodzą za***iste mp3 na sluchawkach, światła klubowe i w ogóle fajny fonik
6230i jak na swoją cenę to słaby jest.. wolał bym kupić coś zupełnie innego za tą kasę. jak sie zastanawiasz tylko spośród tych dwóch to lepiej motorole
"ładniejszy? E1 ma ładniejszy!"
-mnie sie bardziej podoba ten w 6230i
"ale tylko troche " e1 ma slabiutkie vga, a 6230i ma calkiem niezly aparat z matryca 1.3mpix
"ale beznadziejne "
dlaczego? jak dla mnie radio bardzo dobre, zapamietuje 20 stacji, dobra jakosc, nic nie pierdzi, nie przerywa, nie zacina sie, nie zamula..
"motka do 1GB - po co więcej? "
na mp3
"dlaczego? "
z 6230i mialem sporo do czynienia, z e1 w sumie mniej, ale z e398(to samo co e1) wiecej (kumpel mial) i caly czas cos byla z nia nie tak..mimo tego, ze dbal o telefon jak malo kto..pewnego razu telefon nie chcial sie wlaczyc, podswietlil sie wyswietlacz i klawaitura, ale nic poza tym. oddal fon do serwisu, wymienili softa, telefon pochodzil dwa dni i znowu to samo. wymienili znowu soft i juz chodzil dobrze dluzej, ale po tej wymianie softa bateria mu trzymala max 12 godzin..drugi kumpel tez ja kiedys mial i w szkole upadla mu z lawki, telefon porozlatywal sie na pare czesci i tez juz sie nie chcial wlaczyc...ogolnie to nie przepadam za motkami
w cenie 6230i mozna kupic lepszy telefon- zgadzam sie w pelni, ale 6230i jest na pewno lepsza od e1
"ładniejszy? E1 ma ładniejszy!" -mnie sie bardziej podoba ten w 6230i
To masz po prostu pecha
"ale tylko troche " E1 ma slabiutkie vga, a 6230i ma calkiem niezly aparat z matryca 1.3mpix
hrhrh
"ale beznadziejne " dlaczego? jak dla mnie radio bardzo dobre, zapamietuje 20 stacji, dobra jakosc, nic nie pierdzi, nie przerywa, nie zacina sie, nie zamula..
Ale jakość radia jest tragiczna - jak jakość muzyki w tym telefnie
"motka do 1GB - po co więcej? " na mp3
To co jest w 6230i, nie można nazwać mp3 playerem - w szczególności do porównania z Motorolą!
"dlaczego? " z 6230i mialem sporo do czynienia, z e1 w sumie mniej, ale z e398(to samo co e1) wiecej (kumpel mial) i caly czas cos byla z nia nie tak..mimo tego, ze dbal o telefon jak malo kto..pewnego razu telefon nie chcial sie wlaczyc, podswietlil sie wyswietlacz i klawaitura, ale nic poza tym. oddal fon do serwisu, wymienili softa, telefon pochodzil dwa dni i znowu to samo. wymienili znowu soft i juz chodzil dobrze dluzej, ale po tej wymianie softa bateria mu trzymala max 12 godzin..drugi kumpel tez ja kiedys mial i w szkole upadla mu z lawki, telefon porozlatywal sie na pare czesci i tez juz sie nie chcial wlaczyc...ogolnie to nie przepadam za motkami
To Twój znajomy się nie telefonem posługiwać...
Ja miałem E398 przez prawie rok - nigdy nie odwiedziła serwisu. Nie raz spadła etc.
w cenie 6230i mozna kupic lepszy telefon- zgadzam sie w pelni, ale 6230i jest na pewno lepsza od e1
To dlaczego robimy porównanie z 6230i, jak uważamy że nie opłaca się jej kupować?
"ładniejszy? E1 ma ładniejszy!"
-mnie sie bardziej podoba ten w 6230i "To masz po prostu pecha "
to Ty masz pecha, ze jestem modem i bana mozesz zaraz wyrwac
"ale tylko troche "
E1 ma slabiutkie vga, a 6230i ma calkiem niezly aparat z matryca 1.3mpix
"hrhrh "
"ale beznadziejne "
dlaczego? jak dla mnie radio bardzo dobre, zapamietuje 20 stacji, dobra jakosc, nic nie pierdzi, nie przerywa, nie zacina sie, nie zamula.. Ale jakość radia jest tragiczna - jak jakość muzyki w tym telefnie
obawiam sie, ze nie sluchales radia na 6230i, bo jakosc naprawde nie jest zla..
"motka do 1GB - po co więcej? "
na mp3 To co jest w 6230i, nie można nazwać mp3 playerem - w szczególności do porównania z Motorolą!
bzudra.porownywalem 6230 i e398 (obie na standardowych sluchawkach, takich jakie sa w zestawie) i motka wcale nie byla duzo lepsza od nokii..
"dlaczego? "
z 6230i mialem sporo do czynienia, z e1 w sumie mniej, ale z e398(to samo co e1) wiecej (kumpel mial) i caly czas cos byla z nia nie tak..mimo tego, ze dbal o telefon jak malo kto..pewnego razu telefon nie chcial sie wlaczyc, podswietlil sie wyswietlacz i klawaitura, ale nic poza tym. oddal fon do serwisu, wymienili softa, telefon pochodzil dwa dni i znowu to samo. wymienili znowu soft i juz chodzil dobrze dluzej, ale po tej wymianie softa bateria mu trzymala max 12 godzin..drugi kumpel tez ja kiedys mial i w szkole upadla mu z lawki, telefon porozlatywal sie na pare czesci i tez juz sie nie chcial wlaczyc...ogolnie to nie przepadam za motkami
To Twój znajomy się nie telefonem posługiwać...
Ja miałem E398 przez prawie rok - nigdy nie odwiedziła serwisu. Nie raz spadła etc.
w cenie 6230i mozna kupic lepszy telefon- zgadzam sie w pelni, ale 6230i jest na pewno lepsza od e1 To dlaczego robimy porównanie z 6230i, jak uważamy że nie opłaca się jej kupować?
po temat brzmi 'Motorola Rokr E1 czy Nokia 6230i ?'- dlatego robimy porownanie wlasnie z 6230i...
porownywalem 6230 i e398 (obie na standardowych sluchawkach, takich jakie sa w zestawie) i motka wcale nie byla duzo lepsza od nokii..
Ale E398, to nie to samo co ROKR - jakość muzyki jest lepsza - wg. mnie motka wygrywa.
Uzytkowałem, przez krótko ale jednak