Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1347 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Motorola Rokr E1 czy Nokia 6230i ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Motorola Rokr E1 czy Nokia 6230i ?"   

Marceliz
 Wysłana - 6 kwiecień 2006 20:49        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam
Chciałbym sie Was poradzić, który telefon wybrać.Uzasadnijcie krótko.

szatek1
 Wysłana - 6 kwiecień 2006 21:01      [zgłoszenie naruszenia]

Jezeli stawiasz na jakość wytrzymałość i dobrą żywotność baterii to nokia, natomiast jeżeli interesuja Cie bajery typu iTunes(odtwarzacz mp3) dobry dzwiek w głośniczkach nagrywanoe wideo ALE bateria trzymajaca ok. 3-4dni to bierz motkę tyle

szatek1
 Wysłana - 6 kwiecień 2006 21:01      [zgłoszenie naruszenia]

sory za dobule posta ale cos z netem ma nie tak

Zmieniony przez - szatek1 w dniu 2006-04-06 21:03:52

erminho
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 17:26      [zgłoszenie naruszenia]

6230i

-ladniejszy design
-ladniejszy, acz mniejszy pixelowo wyswietlacz
-lepszy aparat
-radio
-karty pamieci do 2gb, motka ma chyba do 512(?)
-mniejsza awaryjnosc
-stabilniejszy soft
-ogolnie wiekszy komfort w uzytkowaniu

ja bym sie nie zastanawial :)

Specjalista -

spider00
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

-ladniejszy design
kwestia gustu
-ladniejszy, acz mniejszy pixelowo wyswietlacz
ładniejszy? E1 ma ładniejszy!
-lepszy aparat
ale tylko troche
-radio
ale beznadziejne
-karty pamieci do 2gb, motka ma chyba do 512(?)
motka do 1GB - po co więcej?
-mniejsza awaryjnosc
dlaczego?
-stabilniejszy soft
o sofcie w motorolkach to mi już lepiej nic nie mów
-ogolnie wiekszy komfort w uzytkowaniu
ja bym wolał E1.

Jestem za Motorolą. Dochodzą za***iste mp3 na sluchawkach, światła klubowe i w ogóle fajny fonik

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

Grif_fin
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 18:59      [zgłoszenie naruszenia]

6230i jak na swoją cenę to słaby jest.. wolał bym kupić coś zupełnie innego za tą kasę. jak sie zastanawiasz tylko spośród tych dwóch to lepiej motorole

erminho
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 19:10      [zgłoszenie naruszenia]

"ładniejszy? E1 ma ładniejszy!"
-mnie sie bardziej podoba ten w 6230i

"ale tylko troche "
e1 ma slabiutkie vga, a 6230i ma calkiem niezly aparat z matryca 1.3mpix

"ale beznadziejne "
dlaczego? jak dla mnie radio bardzo dobre, zapamietuje 20 stacji, dobra jakosc, nic nie pierdzi, nie przerywa, nie zacina sie, nie zamula..

"motka do 1GB - po co więcej? "
na mp3

"dlaczego? "
z 6230i mialem sporo do czynienia, z e1 w sumie mniej, ale z e398(to samo co e1) wiecej (kumpel mial) i caly czas cos byla z nia nie tak..mimo tego, ze dbal o telefon jak malo kto..pewnego razu telefon nie chcial sie wlaczyc, podswietlil sie wyswietlacz i klawaitura, ale nic poza tym. oddal fon do serwisu, wymienili softa, telefon pochodzil dwa dni i znowu to samo. wymienili znowu soft i juz chodzil dobrze dluzej, ale po tej wymianie softa bateria mu trzymala max 12 godzin..drugi kumpel tez ja kiedys mial i w szkole upadla mu z lawki, telefon porozlatywal sie na pare czesci i tez juz sie nie chcial wlaczyc...ogolnie to nie przepadam za motkami

w cenie 6230i mozna kupic lepszy telefon- zgadzam sie w pelni, ale 6230i jest na pewno lepsza od e1

Specjalista -

szatek1
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 19:31      [zgłoszenie naruszenia]

jezeli chodzi o pamiec motki to mozna nawet do niej dysk 8 giga doczepic :PP

spider00
 Wysłana - 7 kwiecień 2006 20:27      [zgłoszenie naruszenia]

To masz po prostu pecha

"ale tylko troche "
E1 ma slabiutkie vga, a 6230i ma calkiem niezly aparat z matryca 1.3mpix
hrhrh

"ale beznadziejne "
dlaczego? jak dla mnie radio bardzo dobre, zapamietuje 20 stacji, dobra jakosc, nic nie pierdzi, nie przerywa, nie zacina sie, nie zamula..
Ale jakość radia jest tragiczna - jak jakość muzyki w tym telefnie

na mp3
To co jest w 6230i, nie można nazwać mp3 playerem - w szczególności do porównania z Motorolą!

"dlaczego? "
z 6230i mialem sporo do czynienia, z e1 w sumie mniej, ale z e398(to samo co e1) wiecej (kumpel mial) i caly czas cos byla z nia nie tak..mimo tego, ze dbal o telefon jak malo kto..pewnego razu telefon nie chcial sie wlaczyc, podswietlil sie wyswietlacz i klawaitura, ale nic poza tym. oddal fon do serwisu, wymienili softa, telefon pochodzil dwa dni i znowu to samo. wymienili znowu soft i juz chodzil dobrze dluzej, ale po tej wymianie softa bateria mu trzymala max 12 godzin..drugi kumpel tez ja kiedys mial i w szkole upadla mu z lawki, telefon porozlatywal sie na pare czesci i tez juz sie nie chcial wlaczyc...ogolnie to nie przepadam za motkami
To Twój znajomy się nie telefonem posługiwać...
Ja miałem E398 przez prawie rok - nigdy nie odwiedziła serwisu. Nie raz spadła etc.

w cenie 6230i mozna kupic lepszy telefon- zgadzam sie w pelni, ale 6230i jest na pewno lepsza od e1
To dlaczego robimy porównanie z 6230i, jak uważamy że nie opłaca się jej kupować?

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

erminho
 Wysłana - 8 kwiecień 2006 14:27      [zgłoszenie naruszenia]

"To masz po prostu pecha "
to Ty masz pecha, ze jestem modem i bana mozesz zaraz wyrwac

"ale tylko troche "
E1 ma slabiutkie vga, a 6230i ma calkiem niezly aparat z matryca 1.3mpix
"hrhrh "

"ale beznadziejne "
Ale jakość radia jest tragiczna - jak jakość muzyki w tym telefnie
obawiam sie, ze nie sluchales radia na 6230i, bo jakosc naprawde nie jest zla..

na mp3
To co jest w 6230i, nie można nazwać mp3 playerem - w szczególności do porównania z Motorolą!
bzudra.porownywalem 6230 i e398 (obie na standardowych sluchawkach, takich jakie sa w zestawie) i motka wcale nie byla duzo lepsza od nokii..

"dlaczego? "
To Twój znajomy się nie telefonem posługiwać...
Ja miałem E398 przez prawie rok - nigdy nie odwiedziła serwisu. Nie raz spadła etc.

To dlaczego robimy porównanie z 6230i, jak uważamy że nie opłaca się jej kupować?

po temat brzmi 'Motorola Rokr E1 czy Nokia 6230i ?'- dlatego robimy porownanie wlasnie z 6230i...

btw
uzytkowales 6230(i), ze tak piszesz????

Specjalista -

spider00
 Wysłana - 8 kwiecień 2006 14:39      [zgłoszenie naruszenia]

porownywalem 6230 i e398 (obie na standardowych sluchawkach, takich jakie sa w zestawie) i motka wcale nie byla duzo lepsza od nokii..
Ale E398, to nie to samo co ROKR - jakość muzyki jest lepsza - wg. mnie motka wygrywa.

Uzytkowałem, przez krótko ale jednak

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Motorola Rokr E1 czy Nokia 6230i ?

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL