| Autor |
"NEC E313" |
|
|
lbalas
|
|
Wysłana - 10 lipiec 2004 00:35 | zgłoś naruszenie regulaminu

Cze.Co sądzicie o tym telefonie???[allegro.pl/show_item.php?item=27962726]
Podajcie jakies linki jak znacie do danych tego telefonu.może ktos go już ma??
Jak tak to powiedz czy warto wydac na niego pieniądze??
| |
|
 |
|
|
|
xero
|
|
dosc ciekawy
Znawca -
 |
|
|
|
Robakd
|
|
Jest to telefon wykorzystujący sieć 3G. Można prowadzić przez niego telekonferencji. Niestety u nas w pełni tego telefonu nie wykorzystasz (siec 2g).
Ale i tak to jest to ciekawy telefon - duża pamięć i możliwość powiększenia , nagrywanie sekwencji video, odtwarzacz mp3
|
 |
|
|
|
no_fear
|
|
miałem go w rękach ostatnio -> jest potwornie duży (dłuuugi) i kurde nie wiem gdzie bym go sobie schował...
a tak to sprzęcik niezły
z tego co wiem to jest problem z simlockiem - moza chyba zalozyc tylko na jedną sieć |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
jak sie dorobimy umts-u to bedzie mozna z niego korzystac
|
Specjalista -
 |
|
|
|
dreams
|
|
Jest to wideotelefon w połączeniu z palmtopem/pocketem pc, działa w każdej sieci GSM 900/1800/1900/UMTS/AGPS/GPS i GPRS.
Wbudowana pamięć 19mb i złącze na dodatkową kartę memory stick duo
Wbudowany aparat cyfrowy oraz obrotowa kamera cyfrowa o wysokiej rozdzielczości (maks. 640x480), może służyć jako kamera internetowa
Wyświetlacz 65 tys. kolorów
Wbudowany koder-dekoder TV, czyli możliwość oglądania telewizji np. MTV MUSIC VIDEOS (zależy od miejsca i rodzaju wgranej aplikacji)
Wideo-połączenia
Wysyłanie zdjęć, filmików i innych plików np. na e-mail
Odtwarzacz mp3, download z sieci
Waga 110g, telefon o klasycznym rozmiarze
MMS
EMS
Java
WAP
T9
Dyktafon
Notatnik
Pełna polifonia
System operacyjny z serii Windows MOBILE
Odtwarza wszystkie rodzaje plików (np. mp3, wma, jpeg, bmp, gif, aac, amr, acr, mpegh, mpeg4 itd...), można konwertować pliki audio i video, odtwarzacz plików audio i video.
Telefon jest nowością na rynku, został wprowadzony w marcu 2004.
|
 |
|
|
|
chester007
|
|
witam zna ktoś dokładne wymiary tego telefonu,i powiedzcie gdzie mozna sciągnąć z niego simlocka,najlepiej adres jakiejś stronki bo mzna kodem sciągnąć |
 |
|
|
|
dreams
|
|
Wymiary to: 146.5 x 64 x 20.5mm
a ogłoszenia dotyczące simlocka znajdują się na pl.misc.telefonia (coś tam dalej :)) .. napewno znajdziesz.
Wejdź na stronę: [www.polnews.pl]
Pozdrawiam |
 |
|
|
|
dreams
|
|
Mam dwa pytania: Czy ktoś już kupował ten telefon na aukcji za granicą??
I ile kosztuje cło na granicy?? |
 |
|
|
|
suchy_q
|
|
czy wie ktos jak sie mozna polaczyc z internetem za pomoca telefonu NEC e313 ?? mam juz kabelek do komputera z oprogramowaniem i sciagnietego simlocka. |
 |
|
|
|
ToMciO88
|
|
Czy jest gdzies w poznaniu ktos kto sie zajmuje sciaganiem sim locków i zmiany menu na polskie i czy bedzie on działał w polskich sieciach??