Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2489 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Organizacyjne
Nabór na moderatorów:))) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Nabór na moderatorów:)))"   

Poxter
 Wysłana - 3 wrzesień 2002 07:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Ze względów że już mi troche czsu brakuje, a musze jeszcze coś na stronce porobić to proponuje nabór na modów. Prosze kierować tutaj swoje kanndydatury. Moim typem jak narazie jest qusuar bo się udziela i widać że mądrze gada. Oczywiście jeśli się zgodzi to wydaje mi się że na pewno dostanie tą posadę:))

(((:Mod Forum Elektronika:)))

quasar
 Wysłana - 3 wrzesień 2002 23:45      [zgłoszenie naruszenia]

moge powiedziec ze quasara znam od urodzenia .uwazam ze jest cool
BTW jest tylko jeden [problem.ja na elektronice jako takiej nie znam sie .troche z praktyki.tak to jestem elektryk. no i aktualnie security system engineer.ele jestem w kontakcie na bierzaco z kumplami elektronikami,wiekszosc juz inz (skubance) to mam gdzie pytac
niech sie jeszcze znajdzie jakis typowy elektronik.
BTW reklama slabo dziala.malo osob sie tu pojawia...

Thomas85
 Wysłana - 17 wrzesień 2002 19:24      [zgłoszenie naruszenia]

Tez mam jako taki kontatk z ekekronikami (ucze się w szkole na specjalności telekomunikacja) więc jak by co to mozecie na mnie w liczyć (oczywiscie jezeli czas pozwoli)

Szefu
 Wysłana - 26 wrzesień 2002 12:35      [zgłoszenie naruszenia]

A ja jestem na 3 roku WAT - elektronika i telekomunikacja - specjalnosc lacznosc, tez moge w razie co w czyms pomoc

Poxter
 Wysłana - 29 wrzesień 2002 19:35      [zgłoszenie naruszenia]

to jak dawno mnie tu nie było:) Kto jest gotów przejąć funkcje moderowania, niech powie.Wsumie na forum jest mały ruch ale znawców nigdy nie za mało. Za niedługo wkońcu będe miał czas na danie paru info itp. wreszcie mam kompa "własnego". Wtym tygodniu jeszcze mam dużo nauki ale myśle że będzie coraz lepiej:)

Thomas85
 Wysłana - 29 wrzesień 2002 19:44      [zgłoszenie naruszenia]

W sumie to sam wybierz, ale nie wiem czy naprawde jest taka potrzeba nominowania jeszcze jednego moda.Przecież sam wiesz jaki jest tu ruch .
Przez te pare dni co Ciebie nie było to chyba nie było tu nikogo prócz mnie, Ss i hlehle (patrz dział 'Cyfrówka')

-= The difference between winning and losing is...VICTORY =-

Poxter
 Wysłana - 29 wrzesień 2002 19:51      [zgłoszenie naruszenia]

może i masz racje. Coś mi się chyba powiadomienia popsuły bo ja nie dostałem nic o twoich postach w cyfrówce na maila. Proosze cię abyś nie podawał stron www w postach. Dawaj na priv.

Thomas85
 Wysłana - 29 wrzesień 2002 20:52      [zgłoszenie naruszenia]

Spox już nie bede

Thomas85
 Wysłana - 29 wrzesień 2002 20:53      [zgłoszenie naruszenia]

Modów tu więcej nie trzeba...ale pogrubienie to co innego

ALIENS
 Wysłana - 27 październik 2002 10:24      [zgłoszenie naruszenia]

ja ce byc modem heheeheheh mozece mnie troche poobserwować i zobaczycie czy sie nadaje czy nie :) heheh narazie weszłem tu dziś pierwszy raz :) bo cholera jakoś nie zajażyłem że takie coś istnieje na forum :) a zajmuje sie głuwniem zagadnieniami z dziedziny audio o radio racej niemam więkdszego pojecia i jezeli chodiz o stroną techniczną elektroniki to też tam coś wiem na ten temat :) (płytki itp :) )

slimak
 Wysłana - 13 listopad 2002 00:52      [zgłoszenie naruszenia]

Nie jestem znawcą elektronicznym. Chyba nie nadaję się na moderatora. Za to zobowiązuje się pomagać czytelnikom w ich problemach (w miarę możliwości). Życzę znalezienia uczciwego moderatora. Powodzenia.

Ślimak

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 5 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nabór na moderatorów:)))

Strony: 1 2 3 4 5

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL