| Autor |
"Nadchodzi p4!" |
|
|
vella
|
|
Wysłana - 2 grudzień 2006 15:39 | zgłoś naruszenie regulaminu
hej. ostatnio trafilam na reklame w internecie na [www.nadchodzi4.com]. stronka jest super no i mozna dostac podobno za darmo multimedialne komorki!!! pisze, bo nie wiem czy sie tam zalogowac i czy moze ktos ma to juz za soba i poradzi mi czy warto. pozdrawiam
| |
|
 |
|
|
|
spider00
|
|
wypelniasz ankiete, dostajesz telefon i 150zl (lub wiecej) miesiecznie na testy.
warte, ale mnie i tak nie wybiora
Znawca -
 |
|
|
|
erminho
|
|
Nadchodzi4 - nowy operator komórkowy
"Jeśli jesteś otwarty na nowe doświadczenia, jeśli uważasz się za kogoś wyjątkowego - masz dużą szansę, aby być jednym z pierwszych, którzy będą współtworzyć nowego operatora komórkowego." - w ten sposób P4 rozpoczął pierwszy etap szukania odpowiednich osób do testowania swoich usług. Testy sieci obejmą około 20.000 osób.
Aby wziąć udział w programie Nadchodzi4 należy przejść kilka etapów selekcji. Pierwszy i najważniejszy z nich to wypełnienie ankiety. W kolejnym etapie, operator telefonicznie zada kilka pytań osobom zakwalifikowanym do programu. Następnie osoby, które pozytywnie przeszły etap rekrutacji, dostaną drogą pocztową swój "login" oraz "kod" potrzebny do zarejestrowania się na specjalnie przygotowanej stronie. Ostatnim etapem będzie ustalenie terminu oraz podpisanie 2-miesięcznej umowy z operatorem.
Po podpisaniu umowy klient dostanie od operatora nowoczesny telefon multimedialny z unikalnym numerem. Do tego co miesiąc 150 zł na rozmowy, smsy, roaming i przesyłanie multimediów. Jeśli limit zostanie wykorzystany - operator nagrodzi aktywnego klienta dodatkowym doładowaniem.
Więcej informacji na stronie: nadchodzi4.com |
Specjalista -
 |
|
|
|
MKM11
|
|
Tylko w Warszawie i 3miescie wiec nie dla wszystkich a powiem ze chetnie bym sie na to załapał:)
|
|
vella
|
|
to czemu tego nie zrobisz? :) |
 |
|
|
|
areck
|