| Autor |
"Najlepszy zasięg..." |
|
|
DeeJaaVuu
|
|
Wysłana - 3 październik 2005 11:55 | zgłoś naruszenie regulaminu
Który operator GSM w PL według was ma najlepszy zasięg ?? Bo ja uważam ze zdecydowanie Idea (orange), juz od kilku dobrych lat. Plus natomiast ma najgorszy przykladem moze byc tel nokia 6210 na ktorym po wlozeniu popa zasieg jest prawie max , natomiast po wlozenie karty simplus zasieg zanika i bezprzerwy skacze
| |
|
 |
|
|
|
Thomy
|
|
Myśle że na 1 miejscu IDEA potem Era a na końcu Plus |
 |
|
|
|
number-1
|
|
Jak na moje to era rządzi  |
 |
|
|
|
spider00
|
|
głosuje na Orange, jedak mysle ze jestesmy w roku 2005 gdzie zasieg jest bardzo dobry u kazdego operatora
Znawca -
 |
|
|
|
DeeJaaVuu
|
|
każdego z wyjątkiem plusa  |
 |
|
|
|
erminho
|
|
|
|
|
tajniaczek
|
|
pomarancza:P z 1800 :P
|
|
|
DjDamian
|
|
Ja nigdy w życiu nie kupie nic w Plusie, oferte mogą mieć nie wiem jaką, ale jak raz coś mi nie działa to koniec, zrażam sie do czegoś. Miałem karte Simplusa, dzownie sobie na nr panny z idei, a tutaj zonk, NIE MA TAKIEGO NUMERU, dajcież spokój, przekładam karte z Idei, dzwonie i gra.
Numer milion razy sprawdzałem
Trudno ocenić najlepszy zasięg, u mnie w miasteczku Era ma w niektórych miejscach jeszcze zasięg a Idea pada, czasem odwrotnie.
Dlatego nie głosuje
 |
|
|
|
no_fear
|
|
|
|
|
NUCEK
|
|
DeeJaaVuu zasieg zalezy od telefonu i nadajnika.nadajniki sa slabsze i mocniejsze(jakos to fachowo sie nazywa,ale nie pamietam).Gdy jestem u rodziny na wsi gdzie jest nadajnik z plusa i ideii 1km ode mnie i zasieg jest b.dobry(z plusa niekiedy wariuje)a z ery najblizszy jest 6km ode mnie.w siemensie s55 mam 2 kreski zasiegu ery,a jak wloze do K700 lub 6610i jest wszedzie max.
rozmawialem z 2 kierowcami firm kurierskich,jezdza po calej Polsce i kazdy z nich mial tel w plusie ,erze i ideii.powiedzieli ze najlepszy zasieg ogolnopolski ma era,nawet w wiochach gdzie 2 domy na krzyz era miala zasieg.w drugiej kolejnosci mowili,ze idea,a plusa powiedzieli,ze nie kupia wiecej.
(tych dwoch kurierow nie pracuja w jednej firmie). |
 |
|
|
|
erminho
|
|
moze macie racje...
ja mam w plusie i nigdy problemow z zasiegiem nie mialem, z reszta jak bylem w idei tez nie mialem.... |
Specjalista -
 |
|