Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1002 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
Nauszniki tłumiące muzykę 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Nauszniki tłumiące muzykę"   

linijka207
 Wysłana - 8 listopad 2006 20:15        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam troche nietypowe pytanie. Jakie parametry powinny mieć nauszniki, które dobrze tłumią dźwięki głośnej muzyki?
Linki do stron z nausznikami:
[allegro.pl/search.php?string=nauszniki&location_radio=2&state=0&st=gtext&order=pd&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to]=
[http://www.bhpcentrum.pl/?d=katalog&k_id=20]
Jestem studentem pierwszego roku architektury, mieszkam w akademiku i powiem szczerze, że nie mogę się przyzwyczaić do nowego standardu "ciszy", która tam panuje ;) (wcześniej mieszkałem w domu jednorodzinnym). Dlatego postanowiłem sobie kupić jakieś nauszniki :P. Pytanie nr 2: czy dam radę wysiedzieć w czymś takim ~2-3h dziennie (nacisk na uszy, czaszkę itp.)?

Preskaler
 Wysłana - 9 listopad 2006 10:52       [zgłoszenie naruszenia]

Do takich nauszników trzeba się przyzwyczaić. Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć czy wytrzymasz w nich bo to zależy od indywidualnej wrażliwości na niewygodę. Spróbuj najpierw ze zwykłymi "stoperami"! Z całą pewnością są tańsze i mniej uciążliwe.

Preskaler

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nauszniki tłumiące muzykę

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL