| Autor |
"Nokia 3510i - kabel" |
|
|
indor1986
|
|
Wysłana - 5 grudzień 2004 19:47 | zgłoś naruszenie regulaminu
Posiadam Nokie 3510i i mam taki kabelek co się wpina zamiast bateri do telefonu a z drugiej strony tam gdzie sieciówka i nie wiem jak i czym wgrywac dzwonki i tapety do tego telefonu, pomóżnie!!
| |
|
 |
|
|
|
zeznik
|
|
co ty piszesz bo ja nie wiem........ opisz co masz za kabel.po za tym temat był poruszany setki razy SZUKAJ
Zmieniony przez - zeznik w dniu 2004-12-05 23:20:42
|
|
|
domelik
|
|
Jaka sieciówka??? Taki kabelek powinin być podłączany do kompa przez rs232(com), chyba że masz usb.
Jeżeli chodzi o program to polecam MobiMB. Za jago pomocą można wgrać logo, obrazki, dzwonki polifoniczne, gry java. Jeżeli chcesz zarządzać spisem telefonów, wiadomościami, kalendarzem itp to polecam Oxygen Phone Manager |
 |
|
|
|
indor1986
|
|
no to jest taki kabel : z jednej strony sie wyjmuje baterie i sie go zamiast niej wpina , a z drugiej nie na com ani na usb, tylko pasuje tam gdzie powinien byc kabel do internetu |
 |
|
|
|
domelik
|
|
Jakij długości jest ten kabel? Może masz kabel, który się podpina do boxa. W takich kabelkach rzeczywiście są końcówki podobne do rj45, ale takie kabelki są przeważnie krótkie (20-40cm). Jeśli masz taki kabelek to nie podłączysz go bezpośrednio do kompa a box jest bardzo drogi, więc kup sobie kabelek z podłączany przez com. |
 |
|