Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1098 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Nokia 3510i - kabel 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Nokia 3510i - kabel"   

indor1986
 Wysłana - 5 grudzień 2004 19:47        | zgłoś naruszenie regulaminu

Posiadam Nokie 3510i i mam taki kabelek co się wpina zamiast bateri do telefonu a z drugiej strony tam gdzie sieciówka i nie wiem jak i czym wgrywac dzwonki i tapety do tego telefonu, pomóżnie!!

zeznik
 Wysłana - 5 grudzień 2004 23:19      [zgłoszenie naruszenia]

co ty piszesz bo ja nie wiem........ opisz co masz za kabel.po za tym temat był poruszany setki razy SZUKAJ

Zmieniony przez - zeznik w dniu 2004-12-05 23:20:42

Skonczyłem z moderowaniem tego fora.Pozdrawiam i przepraszam !

Znawca -

domelik
 Wysłana - 6 grudzień 2004 12:14      [zgłoszenie naruszenia]

Jaka sieciówka??? Taki kabelek powinin być podłączany do kompa przez rs232(com), chyba że masz usb.
Jeżeli chodzi o program to polecam MobiMB. Za jago pomocą można wgrać logo, obrazki, dzwonki polifoniczne, gry java. Jeżeli chcesz zarządzać spisem telefonów, wiadomościami, kalendarzem itp to polecam Oxygen Phone Manager

indor1986
 Wysłana - 6 grudzień 2004 15:19      [zgłoszenie naruszenia]

no to jest taki kabel : z jednej strony sie wyjmuje baterie i sie go zamiast niej wpina , a z drugiej nie na com ani na usb, tylko pasuje tam gdzie powinien byc kabel do internetu

domelik
 Wysłana - 6 grudzień 2004 19:06       [zgłoszenie naruszenia]

Jakij długości jest ten kabel? Może masz kabel, który się podpina do boxa. W takich kabelkach rzeczywiście są końcówki podobne do rj45, ale takie kabelki są przeważnie krótkie (20-40cm). Jeśli masz taki kabelek to nie podłączysz go bezpośrednio do kompa a box jest bardzo drogi, więc kup sobie kabelek z podłączany przez com.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Nokia 3510i - kabel

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL